Van Abbestraat 58 Amsterdam

Omschrijving

Zeer lichte hoekwoning van circa 120m2 met een eigen entree, een riant terras van ca 20m2 op het zuiden, twee ruime slaapkamers (van origine 3 slaapkamers en op eenvoudige wijze is de 3e slaapkamer wederom te realiseren) en afgekochte erfpacht t/m 2045. Wat wilt u nog meer?

** For English translation see our own website**

Eigen entree op de begane grond. Hal met meterkast en garderobe. Trap naar de 1e verdieping; ruime overloop met een separaat toilet met fonteintje. Zeer ruime woonkamer met half open keuken. Door de hoekligging en de vele raampartijen is deze ruimte een fijne lichte ruimte. Vanuit de woon- en eetkamer heeft u middels twee schuifpuien toegang tot het terras, waardoor het terras op een zonnige dag perfect bij het woongedeelte betrokken kan worden. Aangezien het terras op het zuiden is gelegen zit u hier heerlijk privé in de zon. De keuken (Kvik) beschikt over een 5-pits gasfornuis met grote oven, koelkast, vriezer, vaatwasser. De woonkamer kan op eenvoudige wijze worden opgesplitst waardoor een 3e slaapkamer is te realiseren.

Op de tweede verdieping zijn de twee ruime slaapkamers gelegen (respectievelijk 4.87x3.79 en 3.15x2.90). De badkamer is in het midden gelegen en is voorzien van een ligbad, toilet en wastafel. Ruime berging waar onder andere de wasmachine- en drogeraansluiting en de cv-ketel zijn gesitueerd. Door de gehele woning is op inventieve wijze extra bergruimte gecreëerd: in de hal op de 1e verdieping, een grote kast op de 2e verdieping en opbergruimte op de patio.

Vanuit de woning is het 5 minuten fietsen naar Amsterdam-West met veel leuke restaurants en koffietentjes. In 15 minuten is het centrum bereikbaar (met de fiets geheel door het groen via het Rembrandtpark en het Vondelpark). Het ligt gunstig t.o.v. voorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen (A10, A4 en A9). Op loopafstand zijn er winkels, supermarkten, metrostation 'Postjesweg', bus- en tramhaltes. Treinstation Lelylaan is eveneens om de hoek gelegen.

Ook recreatief heeft dit stadsdeel steeds meer te bieden met het Sloterpark (het vernieuwde stadsstrand bij de Sloterplas en Hotel Buiten), het Rembrandtpark, het Van Eesteren paviljoen, theater de Meervaart, de Hallen, de Ten Katemarkt en het iets verderop gelegen Nieuwe Meer.

Bijzonderheden: - For English translation see our own website - Woonoppervlakte conform Nen2580 meting bedraagt 119,9m2 - Bouwjaar 1997 - Erfpachtcanon is tot en met 30 september 2045 afgekocht - Volledig voorzien van dubbel glas - Terras op het zuiden gelegen - Servicekosten circa € 47,17 per jaar - Oplevering in overleg, kan snel – Actieve en financieel gezonde en actieve VVE– Mogelijkheid tot het plaatsen van zonnepanelen – Handige berging

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 450.000 k.k.

Soort object:
Hoekwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1997
Woonoppervlakte:
120 m²
Inhoud:
378 m³
Totaal aantal kamers:
3
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Van Abbestraat 58

Postcode: 1064WV

Plaats: Amsterdam

Kaart Van Abbestraat 58 Amsterdam

naar Van Abbestraat 58 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand