Uiterwaardenstraat 352hs AMSTERDAM

Omschrijving

Waanzinnig goed gerenoveerd en perfect ingedeelde benedenwoning van ca. 120 m2 met 3 slaapkamers en een heerlijke tuin. Deze opvallend lichte woning is in 2017 uitgebouwd en compleet gerenoveerd, waardoor een comfortabel woning is gecreëerd waar niets meer te wensen valt. Zo beschikt de woning over een riante keuken met kookeiland, een ruime woon- en eetkamer, een luxe badkamer, een prachtige houten vloer en natuurlijk alles strak gestuukt en geschilderd. De woning wordt gestoffeerd aangeboden, de getoonde meubel zijn slechts ter impressie.

OMGEVING
De woning heeft een zeer gunstige ligging ten opzichte van de Zuidas, Schiphol, de binnenstad en openbaar vervoer. Diverse trams en bussen stoppen op een paar minuten lopen en ook treinstations RAI en Amstel liggen nabij. Met de auto is de ligging eveneens ideaal, zowel de A-10 als A-2 zijn snel bereikbaar en parkeren kan voor de deur (er is zelfs geen wachtlijst voor een parkeervergunning). Bovendien ligt de gezellige Maasstraat om de hoek; hier vindt u tal van prettige winkels, speciaalzaken en gezellige horecazaken. Ook de bruisende Pijp ligt op 5 minuten fietsafstand. Tot slot is dit ook met kinderen een prettige woonomgeving; een kindvriendelijke buurt met dagopvang en scholen nabij, een speeltuin en plantsoen voor de deur en Beatrix, Amstel- en Martin Luther Kingpark op een paar minuten lopen.

BIJZONDERHEDEN
- Huurprijs € 3.250, - per maand, exclusief nutsvoorzieningen en internet.
- Waarborgsom 2 maanden huur.
- Luxe afwerking en smaakvolle stoffering.
- Huurperiode 12 maanden en daarna voor onbepaalde tijd.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 3.250 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1932
Woonoppervlakte:
120 m²
Inhoud:
354 m³
Totaal aantal kamers:
4
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Uiterwaardenstraat 352hs

Postcode: 1079DD

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Uiterwaardenstraat 352hs AMSTERDAM

naar Uiterwaardenstraat 352hs AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand