Uiterwaardenstraat 334 hs Amsterdam

Omschrijving

Sfeervolle jaren '30 benedenwoning met tuin in hartje Rivierenbuurt. De woning (102m2) met eigen entree beschikt over twee slaapkamers, een tuin van ruim 45m2 én een luxe guest house in de tuin voorzien van slaapkamer, woonkamer, keuken en badkamer. De woning en het guest house zijn recent volledig, luxe gerenoveerd en sindsdien perfect onderhouden.

De ligging van het appartement is uitstekend. Direct om de hoek liggen de winkels in de Maasstraat met hun dorpse karakter en de gezelligheid van de horeca in de Scheldestraat. Wanneer je naar de Rijnstraat loopt zie je tennisvelden liggen, er zijn speeltuinen en liggen het Amstelpark en Beatrixpark vlakbij. Openbaar vervoer (bus en tram), het NS station RAI, het NS Amstelstation en de nieuwe halte van de Noord-zuid lijn zijn op loopafstand evenals het Congrescentrum RAI en de Zuidas. De bereikbaarheid met eigen vervoer is ook uitstekend.

INDELING Eigen entree aan de Uiterwaardenstraat, ruime hal, de woonkamer is aan de voorzijde gelegen met een cv-kast (Intergas 2018). Vanuit de hal toegang tot alle vertrekken. De luxe woonkeuken met kookeiland is aan de achterzijde gelegen en biedt middels openslaande deuren toegang tot de tuin. De keuken beschikt over een vaatwasser, inbouw wasmachine, quooker, stoomoven en een 5-pits gasfornuis. De eerste slaapkamer (4.02x2.79) is aan de achterzijde gelegen en biedt toegang tot de tuin. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. De moderne en stijlvolle badkamer is voorzien van een wastafel en inloopdouche. Separaat toilet met wastafel. De gehele woning is voorzien van een prachtige visgraat parketvloer met een hoge witte plint. Alle wanden en plafonds zijn strak gestuukt. De tuin bedraagt circa 45m2 en is gelegen op het noord-oosten. In de tuin heeft u de beschikking over een luxe tuinhuis/guest house dat recent volledig gerenoveerd, verwarmd en geďsoleerd is. Het tuinhuis beschikt over een apart slaapgedeelte met badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel, cv-ketel en wasmachine aansluiting. Het woongedeelte beschikt over een pantry/keuken, twee lichtkoepels en een schuifpui naar de tuin. Een luxe en volledig zelfstandige woonruimte dus!

Bijzonderheden: *ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE. * Nen 2580 meetrapport aanwezig *CV Intergas (2018); *De jaarlijkse erfpacht bedraagt € 1.007,14 het tijdvak loopt tot en met 30 september 2056. De aanvraag voor overstap eeuwigdurende erfpacht is in 2019 onder de gunstige voorwaarden gedaan; *VVE betreft 4 leden en wordt professioneel beheerd door VVE beheer Gebroeders Boendermaker; *Servicekosten € 213,49 per maand; *Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 719.000 k.k.

Soort object:
Benedenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1935
Woonoppervlakte:
102 m²
Inhoud:
378 m³
Totaal aantal kamers:
4
Tuin:
Aanwezig
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Uiterwaardenstraat 334hs

Postcode: 1079DC

Plaats: Amsterdam

Kaart Uiterwaardenstraat 334 hs Amsterdam

naar Uiterwaardenstraat 334 hs Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand