Uiterwaardenstraat 277III AMSTERDAM

Omschrijving

Een woning van circa 56m˛ gelegen op de derde verdieping met 1 slaapkamer, een balkon gelegen op het zuidoosten en een ruime berging in de gezellige Rivierenbuurt om de hoek van de Maasstraat en de Scheldestraat!!
Er is een Vereniging van Eigenaren opgericht, die professioneel beheerd wordt door een externe beheerder VVE beheer Amsterdam. De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 mei 2063.

OMGEVING
De woning ligt in één van de meest populaire delen van De Rivierenbuurt en is op loopafstand van de Maasstraat en de Scheldestraat. Hier vindt u tal van prettige winkels en speciaalzaken, maar ook goede scholen, kinderopvang en leuke horecagelegenheden. Alsmede het vele aanwezige groen geven charme aan een hele leuke woonomgeving.
Openbaar vervoer is om de hoek en het NS station RAI ligt op loopafstand evenals het Congrescentrum RAI, De Zuidas, Beatrixpark en Amstelpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluitingen op de ringweg (A2 en A10).

INDELING
Gemeenschappelijke entree. Voordeur is middels de trap te bereiken op de derde verdieping. Vanuit de hal toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is de woonkamer. In de woonkamer is er een ruime kast met tevens alle aanwezige meters. Aan de achterzijde de slaapkamer, vanuit de slaapkamer is er toegang tot het balkon. Ook vanuit de keuken is er toegang tot het balkon. Het balkon is gelegen op het zuid oosten. De keuken is casco en geheel naar eigen smaak in te richten. De badkamer, ook bereikbaar vanuit de hal, is voorzien van een douche, toilet, wastafel en radiator.

Op de vierde en tevens bovenste is een externe berging.

BIJZONDERHEDEN
-De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is Euro 135,- per maand;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 mei 2063;
-Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
-Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule, niet bewoners clausule van toepassing;
-Vaste notaris: Spier & Hazenberg. De notariële kosten ten behoeve van de eigendomsoverdracht zijn voor rekening van koper;
-Oplevering kan spoedig.

De Key. Goed wonen sinds 1868.
De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 345.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1934
Woonoppervlakte:
56 m²
Inhoud:
183 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Uiterwaardenstraat 277III

Postcode: 1079CS

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Uiterwaardenstraat 277III AMSTERDAM

naar Uiterwaardenstraat 277III AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand