Uiterwaardenstraat 275I AMSTERDAM

Omschrijving

Sfeervol gerenoveerd appartement van ca. 55 m˛ met 2 slaapkamers en een zonnig balkon op het Zuiden, gelegen aan een rustig pleintje met oude platanen in de Rivierenbuurt. Het appartement heeft een gezellige woonkeuken, een ruime woonkamer, een royale slaapkamer en prettige werk- of kinderkamer. Er is tevens een praktische zolderberging. Tot slot is de erfpacht is afgekocht tot 2063, waardoor deze woning absoluut een bezichtiging waard is!

De woning is gelegen aan de Uiterwaardenstraat, op een paar minuten lopen van de Maasstraat en de Scheldestraat. Hier vind je prettige winkels, speciaalzaken en horecagelegenheden. Een hapje eten bij the Roast Room, een drankje bij Tap Zuid of toch langs traiteur Feduzzi? Een ideale en groene woonomgeving met het Amstelpark, Martin Luther Kingpark en Beatrixpark op loopafstand, waar geliefde festiviteiten zoals De Parade, Taste en de Pure Markt plaatsvinden.

De ligging ten opzichte van de Zuidas, Schiphol en de Pijp is gunstig; er stoppen diverse trams, metro's en bussen vlakbij. Treinstation RAI ligt op een paar minuten lopen, net als de Noord-Zuid metrolijn. Ook met de auto is deze locatie ideaal, zowel de A-10 als A-2 zijn snel bereikbaar en er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

INDELING
Via een net trappenhuis is de woning op de eerste etage bereikbaar.
Entree, hal met aan de achterzijde de zonnige woonkeuken in hoekopstelling die is voorzien van inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuiger, oven, vaatwasser koelkast met vriezer. Er is genoeg plaats voor een royale eettafel. Vanuit de keuken zijn er openslaande deuren naar het balkon over de volle breedte (Z) waar je de hele dag van de zon kunt genieten. De royale slaapkamer is voorzien van een wastafel en heeft eveneens toegang tot het balkon. Aan de voorzijde ligt de woonkamer waar je uitkijkt op de brede Uiterwaardenstraat. Via de woonkamer is de tweede slaapkamer bereikbaar. In het midden ligt de moderne badkamer met ruime inloopdouche en toilet. Tot slot is er nog praktische berging op zolder van ruim 3 m2.

ERFPACHT
- De woning is gelegen op de erfpacht van de gemeente Amsterdam.
- De erfpacht is afgekocht tot 31-05-2063.
- De algemene bepalingen van 2000 zijn van toepassing.
- Overstappen naar eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden van 2019 is mogelijk.

VvE
- De actieve VvE wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam.
- De servicekosten zijn € 113,23 per maand.
- De VvE beschikt over een Meerjaren Onderhoudsplan.
- De woning ligt in een goed onderhouden complex, dat in 2013 is gesplitst.

BIJZONDERHEDEN
- De woonoppervlakte bedraagt 55,3 m˛ exclusief de zolderberging van 3,4 m˛.
- Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.
- De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
- CV-ketel Intergas HR combiketel, bouwjaar 2009.
- Koopakte bij een notaris ter keuze aan koper, volgens ringmodel Amsterdam.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 395.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1934
Woonoppervlakte:
55 m²
Inhoud:
183 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse E
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Uiterwaardenstraat 275I

Postcode: 1079CS

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Uiterwaardenstraat 275I AMSTERDAM

naar Uiterwaardenstraat 275I AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand