Uiterwaardenstraat 221B+PP AMSTERDAM

Omschrijving

Spectaculair dubbel bovenhuis met dakterras van ruim 42m2, een eigen parkeerplaats en maar liefst 4 ruime slaapkamers! De woning ligt in het Amberhof gebouw (bouwjaar 2008) met lift welke rechtstreeks in de woning uitkomt. De erfpacht is tot en met 2036 afgekocht en de aanvraag voor eeuwigdurende afkoop is in 2019 gedaan.

** Spectacular upstairs maisonette measuring with a stunning roof terrace of 42 sq. m., a private parking space and no fewer than four spacious bedrooms! The residence is located in the Amberhof building (built in 2008) with a lift that lets you straight into the home. The ground rent has been bought out until 2036 and the application to purchase the lease in perpetuity was submitted in 2019.** For full English translation see our own website.

Indeling: Middels de trap of lift entree op de derde verdieping: Vanuit de lift stapt u rechtstreeks in de hal van de woning. Separaat toilet met fonteintje. Ruime doorzon woonkamer met toegang tot het balkon gelegen op het Zuidoosten. Door de kopligging van de woning in het project heeft u een vrij uitzicht vanuit de woonkamer en het balkon. Luxe Poggenpohl keuken voorzien van alle gemakken, alle inbouwapparatuur is van Bosch. De wanden en plafonds zijn strak gestuukt. Vierde verdieping: Eerste riante slaapkamer gelegen aan de voorzijde voorzien van inbouwkasten en toegang tot de badkamer. Eveneens vanuit de hal toegang tot de badkamer. De fraaie badkamer beschikt over een ligbad, inloopdouche, toilet, een dubbele wastafel en twee lichtkoepels. Tweede slaapkamer eveneens aan de voorzijde. Washok/berging waarin onder andere de wasmachine aansluiting en de cv ketel zijn gesitueerd. Derde + vierde slaapkamer aan de achterzijde gelegen. Middels vaste trap toegang tot het dakterras. Het fantastische dakterras meet maar liefst 42m2, voorzien van elektra- en wateraansluiting en is volledig op de zon gelegen. Het is een heerlijke plek om in alle rust en privacy te genieten van de zon of te barbecueën. De gehele woning is voorzien van een fraaie parket vloer, in de kelder van het gebouw heeft u de beschikking over een berging en een parkeerplaats.

Omgeving: De woning is gelegen aan de Uiterwaardenstraat, op een paar minuten lopen van de Maasstraat en de Scheldestraat. Hier vind je prettige winkels, speciaalzaken en horecagelegenheden. Een drankje bij Tap Zuid, een pizza bij Loulou of toch langs traiteur Feduzzi? Een ideale en groene woonomgeving met het Amstelpark, Martin Luther Kingpark en Beatrixpark op loopafstand, waar geliefde festiviteiten zoals De Parade, Taste en de Pure Markt plaatsvinden.

De ligging ten opzichte van de Zuidas, Schiphol en de Pijp is gunstig; er stoppen diverse trams, metro's en bussen vlakbij. Treinstation RAI ligt op een paar minuten lopen, net als de Noord-Zuid metrolijn. Ook met de auto is deze locatie ideaal, zowel de A-10 als A-2 zijn snel bereikbaar en er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

** For full English translation see our own website **

Bijzonderheden: -Uitstekende ligging ten opzichte van de Zuidas. De Pijp en de Rijnstraat zijn op 5 minuten fietsafstand. - Bovenste verdieping (3e, 4e + dakterras), dus geen bovenburen; - Parkeerplaats gelegen in de parkeerkelder onder het gebouw; - Voorzien van lift welke direct in de hal van de woning uitkomt; - De woning is gelegen op erfpachtgrond, de jaarlijkse canon is afgekocht tot en met 15-05-2036. De aanvraag afkoop eeuwigdurende erfpacht is in 2019 onder de gunstige voorwaarden gedaan; - Financieel gezond en actieve VVE, stukken zijn op aanvraag ter inzage; - De maandelijkse servicekosten zijn € 296,- (inclusief parkeerplaats en berging); - Gezamenlijke fietsenstalling en een separate berging; - 168 m2 conform NEN2580 meetrapport; - Woning is gelegen in het project Amberhof, gebouwd in 2008.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 1.250.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2008
Woonoppervlakte:
174 m²
Inhoud:
500 m³
Totaal aantal kamers:
5
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
parkeergarage
Energielabel:
Klasse A
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Uiterwaardenstraat 221B+PP

Postcode: 1079CN

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Uiterwaardenstraat 221B+PP AMSTERDAM

naar Uiterwaardenstraat 221B+PP AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand