Twentestraat 4 AMSTERDAM

Omschrijving

Twentestraat 4 is een aantrekkelijke en royale eengezinswoning van circa 130 m² met veel bergruimte, een voortuin en een ruime achtertuin op het westen. Deze uitstekend ingedeelde familiewoning met maar liefst vier ruime slaapkamers ligt in een van de meest populaire gezinslocaties van De Rivierenbuurt. Uw kinderen kunnen heerlijk vrij spelen in de royale tuin, op het grasveld direct achter de tuin of in de kindvriendelijke woonomgeving. De Twentestraat is een voor auto’s doodlopende straat met alle denkbare voorzieningen op loopafstand en het centrum van de stad op fietsafstand. Hoewel de woning door de jaren heen prima is onderhouden, dient het interieur gemoderniseerd te worden. Direct om de hoek aan de Betuwestraat ligt nog een afzonderlijke garagebox van circa 17 m². Creëer uw eigen sfeer en stijl en geniet van een heerlijke gezinswoning met een grote mate van rust en privacy midden in een groenrijke omgeving.

Omgeving
De Rivierenbuurt ontwikkelt zich in rap tempo tot een moderne en dynamische wijk met vele nieuwe voorzieningen. Geografisch is het een van de best gelegen locaties van Amsterdam. De Maasstraat en Scheldestraat zijn op loopafstand, waar vele winkels, horeca en speciaalzaken volop aanwezig zijn. Verder zijn ook alle gezinsvoorzieningen ruimschoots aanwezig, waaronder diverse basis- en middelbare scholen, prachtige parken, zoals het Beatrixpark en het Amstelpark, sportverenigingen en medische voorzieningen. De rest van de stad is eenvoudig bereikbaar via de vlakbij gelegen Noord-Zuidlijn, station RAI en de vele uitvalswegen. De Zuidas, de Vrije Universiteit van Amsterdam, VU medisch centrum en het Gelderlandplein zijn op fietsafstand.

Indeling
Begane grond
Entree, hal met toegang tot de inpandige berging, die tevens vanuit buiten bereikbaar is, meterkast, toiletruimte met fonteintje, woonkamer met toegang tot de achtertuin op het westen, dichte keuken met eveneens toegang tot de achtertuin, royale trapkast. De woonkamer heeft aan de voor- en achterzijde een elektrisch zonnescherm.

Eerste verdieping
Overloop met een daklicht, vier slaapkamers, centraal gelegen ruime badkamer met een ligbad met douche en dubbele wastafel. De slaapkamers aan de achterzijde beschikken over een elektrisch zonnescherm. Een van de slaapkamers kan ook prima als studeer/logeerkamer worden gebruikt.
Tuin
Voortuin, ruimte voor het stallen van fietsen en directe toegang tot de inpandige berging. De achtertuin met berging ligt op het westen en beschikt over een achterom welke grenst aan een royaal grasveld.

Bijzonderheden
-ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
-De vraagprijs is inclusief garagebox Betuwestraat;
-Er is momenteel geen wachttijd voor een parkeervergunning;
-Er zijn momenteel twee parkeervergunningen te verkrijgen;
-Woonoppervlak circa 130 m²;
-De erfpachtcanon is ca. €434 euro (Twentestraat) en €65 euro (Betuwestraat) tot en met 31 augustus 2041;


De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 850.000 k.k.

Soort object:
Tussenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1968
Woonoppervlakte:
126 m²
Perceeloppervlakte:
207 m²
Inhoud:
432 m³
Totaal aantal kamers:
5
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Twentestraat 4

Postcode: 1079PV

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Twentestraat 4 AMSTERDAM

naar Twentestraat 4 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand