Twentestraat 14 Amsterdam

Omschrijving

Twentestraat 14 is een aantrekkelijke eengezinswoning van circa 130m met veel bergruimte en een ruime achtertuin op het westen. Deze uitstekend ingedeelde familiewoning met liefst 4 slaapkamers ligt in een van de meest populaire gezinslocaties van De Rivierenbuurt. Uw kinderen kunnen heerlijk vrij spelen in de tuin of in de kindvriendelijke woonomgeving. De Twentestraat is een voor autos doodlopende straat met alle denkbare voorzieningen op loopafstand. Hoewel de woning door de jaren heen uitstekend is onderhouden, dient het interieur gemoderniseerd te worden. Direct om de hoek aan de Oldambtstraat ligt nog een afzonderlijke garagebox van circa 17m. Creer uw eigen sfeer en stijl en geniet van een heerlijke gezinswoning met een grote mate van rust en privacy midden in een groenrijke omgeving.

De Rivierenbuurt ontwikkelt zich in rap tempo tot een moderne en dynamische wijk met vele nieuwe voorzieningen. Geografisch is het een van de best gelegen locaties van Amsterdam. De Maasstraat en Scheldestraat zijn op loopafstand, waar vele winkels, horeca en speciaalzaken volop aanwezig zijn. Verder zijn ook alle gezinsvoorzieningen ruimschoots aanwezig, waaronder diverse basis- en middelbare scholen, prachtige parken, zoals het Beatrixpark en het Amstelpark, sportverenigingen en medische voorzieningen. De rest van de stad is eenvoudig bereikbaar via de Noord-Zuidlijn, station RAI en de vele uitvalswegen. De Zuidas, Vrije Universiteit van Amsterdam, VU medisch centrum en het Gelderlandplein zijn op fietsafstand.

Globale indeling:
Begane grond
Entree, hal met toegang tot de inpandige berging, die tevens vanuit buiten bereikbaar is, meterkast, toiletruimte met fonteintje, woonkamer met toegang tot de achtertuin op het westen, dichte keuken met eveneens toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping
Overloop met een daklicht, 4 slaapkamers, centraal gelegen ruime badkamer met een ligbad met douche en wastafel.

Tuin
Voortuin met een watertappunt, ruimte voor het stallen van fietsen en directe toegang tot de inpandige berging. De achtertuin met berging ligt op het westen en grenst aan een groenrijk plantsoen.

Bijzonderheden:
-ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
-De vraagprijs is inclusief garagebox Oldambtstraat;
-De woning dient gemoderniseerd te worden;
-Er is momenteel geen wachttijd voor een parkeervergunning;
-Er zijn momenteel twee parkeervergunningen te verkrijgen;
-Woonoppervlak circa 130m en 440m;
-Perceeloppervlak 187m (Twentestraat) en 20m (Oldambtstraat);
-De erfpachtcanon is euro 434,26 (Twentestraat) en euro 65,34 (Oldambtstraat) tot en met 31 augustus 2041;
-HR Intergas cv-combiketel;
-Elektrische installatie bestaande uit 8 groepen;
-Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramn Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramn Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 850.000 k.k.

Soort object:
Eengezinswoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1968
Woonoppervlakte:
130 m²
Perceeloppervlakte:
207 m²
Inhoud:
436 m³
Totaal aantal kamers:
5
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen, openbaar parkeren
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Twentestraat 14

Postcode: 1079PV

Plaats: Amsterdam

Kaart Twentestraat 14 Amsterdam

naar Twentestraat 14 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand