Tweede Oosterparkstraat 43A AMSTERDAM

Omschrijving

Heerlijk en charmant wonen in het populaire Oost. Dit optimaal ingedeelde twee-kamer appartement van ca. 49 m² is in 2015 geheel vernieuwbouwd. De woning is instapklaar en beschikt over ruime woonkamer met open keuken, één slaapkamer en een diep balkon met avondzon.

Dit appartement maakt onderdeel uit van het project “2OP wonen” dat in 2015 hoogwaardig en volledig is gerenoveerd (inclusief vloeren, wanden, trappenhuizen, ramen, kozijnen, gevels, balkons, fundering en daken!).

INDELING
Het appartement is zeer logisch ingedeeld met aan de voorzijde een ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis, oven, vaatwasser met verlichting, koelkast en vriezer. De ruime slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van een 2e tv aansluiting. Vanuit de slaapkamer is d.m.v. openslaande deuren toegang tot het diepe balkon dat uitkijkt op een groene binnentuin met veel bomen, geen inkijk van achterburen! Op dit balkon is het in de zomer genieten van de avondzon. In het midden van de woning is de badkamer met vloerverwarming, regendouche, wastafel en designradiator. Vanuit de hal is er toegang tot een los toilet, een berging met ruimte voor wasmachine en een garderobekast. Door de gehele woning ligt een prachtige eikenhouten vloer.

LOCATIE
Amsterdam-Oost is een levendige buurt waarin de laatste jaren enorm is geïnvesteerd. Op loopafstand zijn diverse leuke horecagelegenheden van pizza bij LouLou, een borrel bij bar Bukowski tot een culinair diner bij Alba. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er diverse speciaalzaken in de buurt. Met de fiets bent u binnen een aantal minuten in zowel het centrum als in de Pijp. Aan de andere zijde bevindt zich de Dappermarkt en het vernieuwde winkelcentrum Oostpoort. De woning ligt op loopafstand van metrostation Wibautstraat en ook diverse tram- en busverbindingen bevinden zich op korte afstand. Zowel treinstation Muiderpoort als station Amsterdam Amstel zijn goed te bereiken. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de Ringweg A-10.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlak ca. 49 m² (NEN2580);
- Diep balkon van ca. 9 m² (NEN2580);
- Recent volledig turnkey gerenoveerd; nieuwe vloeren, wanden, trappenhuis, kozijnen, fundering, daken etc.;
- Luxe afwerking met o.a. intercom, vloerverwarming in badkamer, tv aansluiting in slaapkamer, eikenhouten vloer met hoge plinten, plafondafwerking met platte plint, luxe hang/sluitwerk
- Professioneel beheerde VVE bestaande uit 20 leden; servicekosten bedragen €95 per maand; gezonde reserve in kas;
- Top locatie Oost: nabij Oosterpark, Amstel en Pijp; nabij uitvalswegen en OV; dagelijkse behoeftes zoals supermarkt, sportscholen, bakker, slager op loopafstand;
- Parkeren voor de deur met parkeervergunning;
- Gelegen erfpacht (gemeente Amsterdam), canon afgekocht tot einde tijdvak 31-12-2063; - Aanvraagdatum overstap naar afkoop eeuwigdurende erfpacht onder gunstige voorwaarden is gedaan;
- Oplevering: in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 395.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1895
Woonoppervlakte:
49 m²
Inhoud:
143 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse C
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Tweede Oosterparkstraat 43A

Postcode: 1091HV

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Tweede Oosterparkstraat 43A AMSTERDAM

naar Tweede Oosterparkstraat 43A AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand