Tweede Oosterparkstraat 203D AMSTERDAM

Omschrijving

Perfect ingedeelde vijfkamerwoning van 103m2 met vier ruime slaapkamers, een terras van ruim 8m2 op het zuidoosten en de erfpacht is eeuwigdurend afgekocht! De woning ligt om de hoek van het Beukenplein en het Oosterpark in stadsdeel Oost.

Ligging: Amsterdam-Oost is een levendige buurt waarin de laatste jaren enorm is geďnvesteerd. Op loopafstand zijn diverse leuke horecagelegenheden van pizza bij LouLou, een borrel bij bar Bukowski tot een culinair diner bij Alba. Om de hoek ligt het mooie Oosterpark, een heerlijke plek om te ontspannen midden in de stad. Op loopafstand vind je alle leuke plekken van Oost en iets verder gelegen De Pijp en het Centrum. Hotspots in de buurt zijn het Oosterpark, het Beukenplein, de Eerste Oosterparkstraat, de Linnaeusstraat, winkelcentrum Oostpoort en De Weesperzijde. De woning is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanuit dit deel van de stad heb je goede aansluiting op de A10 of A2. Tram-, bus-, en metrohaltes zijn op korte loopafstand, maar ook NS stations Muiderpoort en Amstel zijn op korte afstand.

Indeling: Entree van de woning op de 3e verdieping. Vanuit de hal toegang tot alle vertrekken. Zo kom je vanuit de gang als eerste in de woonkamer met open keuken gelegen aan de voorzijde; de badkamer, 4 ruime slaapkamers gelegen aan de achterzijde. De woning heeft de beschikking over een fijn terras gelegen op het zuidoosten, bereikbaar vanuit de woonkamer. Je kunt hier heerlijk in de zon zitten. Hier past met gemak een tafel met stoelen. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. Er naast bevindt zich een separaat toilet. Daarnaast heb je de luxe van een inpandige berging. Hier bevinden zich de CV-opstelling en wasmachine- en droger aansluiting. Op de begane grond is er ook gedeelde berging voor fietsen, wandelwagens en dergelijke.

Bijzonderheden: - Bouwjaar 1974; - NEN-2580 meetrapport aanwezig - 4 ruime slaapkamers; - eigen HR-combiketel; - Energielabel B - Erfpacht eeuwigdurend afgekocht - VvE Tweede Oosterparkstraat 199-205 te Amsterdam welke staat ingeschreven onder K.v.K. nummer 53987942. De administratie wordt uitgevoerd door VvE beheer Amsterdam. De maandelijkse servicekosten zijn circa € 211,49. Een MJOP is aanwezig.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 639.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1974
Woonoppervlakte:
103 m²
Inhoud:
323 m³
Totaal aantal kamers:
5
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Tweede Oosterparkstraat 203D

Postcode: 1092BJ

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Tweede Oosterparkstraat 203D AMSTERDAM

naar Tweede Oosterparkstraat 203D AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand