Tweede Oosterparkstraat 137B AMSTERDAM

Omschrijving

Licht en goed ingedeelde 2-kamer woning (circa 59 m²) met zonnig balkon (Zuid) om de hoek van het Beukenplein in de Oosterparkbuurt gelegen!

Op de tweede verdieping van een complex bieden wij deze leuke woning met een goede indeling met een woonkeuken, een slaapkamer en balkon aan.
Op de begane grond is een berging aanwezig. Tevens heeft u toegang tot de riante en groene binnentuin.

Indeling: hal/entree met toegang tot alle vertrekken. Gastentoilet met fonteintje. Badkamer met inloopdouche, wastafel en wasmachine-aansluiting. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en heeft toegang tot de (eenvoudige) woonkeuken. Vanuit de woonkamer en keuken is de toegang naar het balkon. De slaapkamer is aan de achterzijde gelegen.

Tevens is er op de begane grond van het appartementencomplex een ruime berging (circa 5 m2) aanwezig.

Locatie:
De woning is gelegen in de Tweede Oosterparkstraat om de hoek van het Beukenplein en op de grens van de Oosterparkbuurt en de Weesperzijdebuurt. Het is een schitterende uitvalsbasis richting Oost, De Pijp met de levendige Albert Cuypmarkt en het Centrum. Een residentiële buurt met op loopafstand alle voorzieningen zoals koffietentjes, gezellige restaurants/cafés en een handig buurtwinkeltje op de hoek. Hotspots zijn De IJsbreker, Loetje Oost, Het Volkshotel, Rijsel, Hesp, het Amstel Hotel en het Oosterpark. Winkels voor de dagelijkse boodschappen (AH en meer) op de Wibautstraat en de Eerste Oosterparkstraat liggen direct om de hoek.
Sportfaciliteiten zoals de VondelGym en de SwimGym, maar ook Amsterdamse Roei en Zeilvereniging “De Hoop” zijn op loopafstand. Een avond genieten van een voorstelling in Koninklijk Theater Carré, struinen door diverse musea, Amsterdam heeft het allemaal en op slechts korte afstand van dit geweldige huis.

Bereikbaarheid
De woning is zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanuit dit deel van de buurt heeft u een snelle aansluiting met de A2 of A10. U bent tevens binnen 15 tot 20 minuten op Schiphol. De metro is op loopafstand.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1977;
- woonoppervlakte ca. 58,9 m² NEN 2580 norm;
- erfpacht afgekocht tot 30-06-2061;
- servicekosten zijn € 151,-- per maand;
- levering uiterlijk 8 weken na tekenen koopakte;
- projectnotaris Spier & Hazenberg;
- Notariële kosten voor de overdracht voor rekening van koper;
- Zelfbewoningsclausule van toepassing dus niet geschikt voor beleggers/investeerders (ouders voor kinderen is wel mogelijk);
- Anti speculatiebeding van 2 jaar van toepassing;
- Ouderdomsclausule en niet bewonersclausule van toepassing.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 350.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1971-1980
Woonoppervlakte:
59 m²
Inhoud:
191 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Tweede Oosterparkstraat 137B

Postcode: 1092BC

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Tweede Oosterparkstraat 137B AMSTERDAM

naar Tweede Oosterparkstraat 137B AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand