Tweede Keucheniusstraat 10 - II Amsterdam

Omschrijving

Licht, goed ingedeeld en strak gestyled 2-kamer appartement van 38 m2 in een karakteristiek pand uit 1916 in de Staatsliedenbuurt.

Door de goed doordachte indeling gaat geen enkele ruimte verloren en is het een volwassen woning. De woning ligt aan een rustige straat met bomen en om de hoek van het Van Beuningenplein.

Omgeving
Wonen in de Staatsliedenbuurt betekent groen, rust en ruimte. Hier beleef je alle voordelen van de stad en woon je in een van de leukste buurten van Amsterdam. De boodschappen doe je lopend op het pleintje om de hoek, aan de Frederik Hendrikstraat of Van Limburg Stirumstraat. In deze wijk tref je alle voorzieningen aan, zoals restaurantjes, winkels, supermarkten, boetiekjes en scholen. En alles op loopafstand.

Het Westerpark is praktisch je achtertuin. Met de fiets ben je binnen 5 minuten op de Haarlemmer- of de Westerstraat. 's Zomers wordt gezwommen bij 'Palm Beach' aan de Van der Palmkade.

Er zijn tram- en buslijnen om de hoek voor een rechtstreekse verbinding met Centraal Station en het centrum van Amsterdam. Met de auto ben je binnen 5 minuten op de ring A-10.

Algemeen
De woning heeft dubbel glas in houten kozijnen. De wanden en plafonds zijn gestuukt, in het appartement ligt een mooie laminaatvloer. Er zijn fraaie details in het appartement aanwezig, zoals de schuifdeuren tussen de woon- en slaapkamer.
De woning is onderdeel van een kleinschalige VvE met 8 leden, de servicekosten bedragen 58,- per maand. Er is een onderhoudsplan.

Indeling
Entree via trappenhuis, voordeur op de tweede etage, hal met toegang tot de keuken en woonkamer aan de voorzijde. De woonkamer en keuken op het zuiden baden in het licht, mede door de grote ramen en de openslaande deuren met frans balkon in de woonkamer. De keuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser en ingebouwde wasmachine.

De badkamer is bereikbaar vanuit de hal. De badkamer heeft een granito vloer, douche, toilet en wastafel.

De slaapkamer is aan de achterzijde, met schuifdeuren af te sluiten van de woonkamer. De slaapkamer is met een afmeting van 3,49 bij 3,58 meter erg ruim. Je kunt royaal om het bed heenlopen en er past nog een grote kledingkast bij. De slaapkamer heeft openslaande deuren naar de het balkon, dat grenst aan de binnentuin.

Kortom, een heerlijk appartement, dat je zo kunt betrekken op de juiste locatie.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1916;
- Woonoppervlakte 38 m2 exclusief 3 m2 balkon;
- Zeer goed ingedeeld appartement;
- Veel authentieke details, zoals en suite schuifdeuren, paneeldeuren en architraven;
- Eigen grond (geen erfpacht);
- Servicekosten 58,- per maand;
- Professioneel beheerde VvE;
- Oplevering in overleg.

Bel snel met ons kantoor om een bezichtiging in te plannen. We leiden je graag 1 op 1 rond.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 275.000 k.k.

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1916
Woonoppervlakte:
38 m²
Inhoud:
118 m³
Totaal aantal kamers:
2
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Tweede Keucheniusstraat 10-II

Postcode: 1051VR

Plaats: Amsterdam

Kaart Tweede Keucheniusstraat 10 - II Amsterdam

naar Tweede Keucheniusstraat 10 - II Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand