Tweede Disteldwarsstraat 2 AMSTERDAM

Omschrijving

In het bijzondere, monumentale Disteldorp ligt deze knusse HOEKwoning van ca. 48 m2 met een zonnige tuin rondom. Een unieke mogelijkheid om je eigen huis met tuin te kopen op een geweldige locatie, op 5 minuten fietsen van de pont naar de binnenstad! De woning heeft een praktische indeling met een woonkamer met aparte woonkeuken en twee slaapkamers met badkamer op de eerste verdieping.

Disteldorp is geliefd vanwege de karakteristieke bebouwing en charmante pleintjes met groen. Bovendien ligt de grootschalig gerenoveerde Van der Pekbuurt om de hoek, waar je allerlei leuke winkels en horecazaken vindt. Op 5 minuten fietsen vind je de Adam toren, filmmuseum Eye en het Buiksloterwegveer die je dag en nacht naar het Centrum brengt. Via de vlakbij gelegen bushalte op het Mosplein en metrostation Noorderpark ben je snel in de binnenstad , Amsterdam Zuid en de Zuidas. Tot slot de bruisende NDSM-werf met stadsstrand Pllek, Noorderlicht en café De Ceuvel liggen op steenworp afstand.

INDELING
Via je eigen voortuin op het Zuiden bereik je de woning.
Entree, hal met keurig toilet, binnenkomst in de zonnige woonkamer die ruim genoeg is voor een royale bank. In de woonkeuken aan de achterzijde is ruimte voor een gezellige eettafel. De keuken is voorzien van een ingebouwde gaskookplaat en er is plaats voor een losse koelkast, vaatwasser
en oven. Vanuit de keuken stap je direct in de tuin, waar je tot laat in de avond van de zon kunt genieten. Via de gerenoveerde trap bereik je de eerste verdieping. Op de overloop is slimme bergruimte gecreëerd en de wasmachine en droger zijn hier netjes weggewerkt. Er zijn twee gelijkwaardige slaapkamers aan de voor- en achterzijde, die beide een dakkapel hebben. De ruime badkamer is netjes betegeld en bestaat uit een inloopdouche en wastafel. De gehele woning is keurig geschilderd en overal ligt een frisse, lichte laminaatvloer.

VVE
- Hoewel het een eigen huis met tuin betreft, zorgt de VvE voor het onderhoud van alle woningen.
- De VvE is zeer actief en wordt beheerd door Vincent & Vincent Beheer.
- De servicekosten zijn € 105,- per maand.
- De VvE beschikt over een meerjaren onderhoudsplanning.

BIJZONDERHEDEN
- De woonoppervlakte bedraagt 48,2 m2 met tuin rondom van ca. 45 m2.
- De oppervlakte is gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar.
- De woning is geheel doorzien van houten draai-/kiepramen met dubbel glas.
- De erfpacht is afgekocht tot 31-12-2045. (Algemene Bepaling Erfpacht 2000)
- Notaris ter keuze aan koper, volgens ring Amsterdam model.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 319.000 k.k.

Soort object:
Tussenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1919
Woonoppervlakte:
50 m²
Perceeloppervlakte:
75 m²
Inhoud:
193 m³
Totaal aantal kamers:
3
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Tweede Disteldwarsstraat 2

Postcode: 1031XM

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Tweede Disteldwarsstraat 2 AMSTERDAM

naar Tweede Disteldwarsstraat 2 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand