Tuinbouwstraat 122 AMSTERDAM

Omschrijving

Geweldige woning van 68 m2 , op de eerste etage, met eigen entree op de begane grond, in een zeer charmante buurt. Bijzonder vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde.

In Betondorp in de Watergraafsmeer is het fijn wonen. Je krijgt per direct een parkeervergunning voor je auto, je kunt je auto nog gewoon in de straat kwijt. Je hebt alles in de buurt: leuke eettenten en cafés. Alle denkbare winkels om de hoek. Je bent met de tram, fiets of met het openbaar vervoer alsnog snel in het centrum. Tevens ben je zo de stad uit want de woning ligt gunstig dichtbij alle uitvalswegen.

Tuinbouwstraat 122 ligt aan een karakteristieke straat tegenover het geboortehuis van Johan Cruijff, de omringende woningen zijn prachtige gebouwen in de bekende Amsterdamse Schoolstijl. Het appartement zelf is gelegen in een zogenaamd bruggebouw, dat over een straat is gebouwd.

Betondorp is in zijn geheel beschermd stadsgezicht, vanwege de beroemde architectuur van 100 jaar geleden.

Globale indeling:
Eigen voordeur en entree met garderobe en bergruimte op de begane grond, trap naar de eerste etage, overloop met toegang tot separaat zwevend toilet met fontein en badkamer met een granitovloer en licht grijze wandtegels, voorzien van wastafel, douche en radiator. Doorzon woonkamer met open woonkeuken aan de achterzijde in L-vorm. De woonkamer heeft grote ramen aan de voorzijde.
De zijkamer is ingericht als slaapkamer, af te sluiten met twee schuifdeuren. Je hebt in deze woning dus heel veel woonruimte en een kleine slaapkamer.

De woning is royaal van opzet en door de oppervlakte van 68 m2 een bijzonder appartement in de buurt. De meeste woningen zijn groter of juist een stuk kleiner. De wanden zijn strak gestuukt er ligt een mooie lamelparket vloer in het appartement. Het appartement is geheel voorzien van dubbel glas.

In de binnentuin van het complex is een privé berging van circa 4 m2. Ideaal voor fietsen en dergelijke.
Vereniging van Eigenaren (VvE)

Dit appartement is onderdeel van een grote VvE. Er is een professionele beheerder en een Onderhoudsplan.

Kortom, comfortabel wonen in een ruim appartement met een goede indeling.

Bijzonderheden:
- Heerlijk rustig wonen in Betondorp;
- Woonoppervlakte 68 m˛ (conform NEN 2580);
- Eigen voordeur en entree aan de straat;
- Eigen bergschuur van circa 4 m2;
- Geheel voorzien van dubbel glas;
- Servicekosten € 198,-- per maand;
- De erfpacht is afgekocht t/m 15 november 2054;
- Voor na 2054 is de erfpachtcanon eeuwigdurend vastgeklikt;
- Oplevering in overleg.

Bel snel met ons kantoor voor een afspraak. Wij plannen graag een bezichtiging met u in.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 300.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1924
Woonoppervlakte:
68 m²
Inhoud:
226 m³
Totaal aantal kamers:
2
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Tuinbouwstraat 122

Postcode: 1097ZA

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Tuinbouwstraat 122 AMSTERDAM

naar Tuinbouwstraat 122 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand