Tugelaweg 122 A Amsterdam Oost

Omschrijving

Benedenwoning van circa 90m2 met een riante tuin op het zuid-oosten, drie slaapkamers en afgekochte erfpacht. De woning is in 2016 luxe en met smaak gerenoveerd en sindsdien uitstekend onderhouden.

Indeling: Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Separate garderobe. De woonkamer met half-open keuken is aan de voorzijde gelegen. De luxe keuken beschikt over een quooker, vaatwasser, koelkast, vriezer en 5-pits gasfornuis. Omdat de voorzijde van de woning iets hoger dan straatniveau is gelegen heeft u vanuit de keuken toegang tot een balkon. Deze verhoogde ligging zorgt ook voor minimale inkijk in de woonkamer en keuken vanaf straatniveau. Vanuit de keuken toegang tot de wasruimte met onder andere de wasmachine en de cv-ketel (Intergas 2019). De drie slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen en respectievelijk 3.79x3.24, 2.74x3.24 en 3.51x2.79 groot. De sfeervolle en moderne badkamer beschikt over een dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. Separaat toilet met fonteintje. De tuin is vanuit twee slaapkamers toegankelijk, gelegen op het zuid-oosten en meet ruim 80m2. Vanuit de tuin is de handige berging toegankelijk.

Het appartement is gelegen in stadsdeel Oost. Het appartement ligt gunstig t.o.v. de diverse uitvalswegen zoals Ring A10, A1 en A2. Metrostation Wibautstraat en station Amstel bevinden zich op loopstand. Een geweldige locatie aan de rand van het centrum en op loopafstand van De Pijp, theater Carré en winkelcentrum Oostpoort. Om de hoek zijn verschillende gezellige horecagelegenheden zoals de Ysbreeker, Hesp, restaurant Loetje, het Volkshotel, Maxwell en Amstelhaven. De Weesperzijde is zomers een plek waar je heerlijk kan relaxen aan het water en zelfs kan zwemmen. Voor hardlopers en fietsers natuurlijk fantastisch om langs de Amstel te rennen en fietsen. Kom dus heerlijk wonen in Amsterdam-Oost met als directe buren De Amstel, Centrum en Oud-Zuid!

Bijzonderheden:
- Conform NEN 2580 meetrapport bedraagt de woning 87,5m2;
- Bouwjaar 1989;
- Ruime tuin van circa 80m2 op het zuid-oosten;
- Actieve en financieel gezonde VVE, het beheer wordt gedaan door Eigen haard VVE beheer;
- Separate berging;
- De servicekosten bedragen € 136,- per maand;
- De erfpacht is afgekocht tot en met 15-02-2041.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 550.000 k.k.

Soort object:
Benedenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1989
Woonoppervlakte:
90 m²
Inhoud:
317 m³
Totaal aantal kamers:
4
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Tugelaweg 122A

Postcode: 1091VV

Plaats: Amsterdam

Kaart Tugelaweg 122 A Amsterdam Oost

naar Tugelaweg 122 A Amsterdam Oost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand