Timorstraat 5E AMSTERDAM

Omschrijving

Goed onderhouden en heerlijk licht TOP appartement van ca. 55 m2 met een riant dakterras van 32 m2, gelegen in een karakteristieke straat in de Indische buurt! Het betreft een modern 2-kamerappartement met de mogelijkheid om een tweede slaapkamer te realiseren.

Wel de voordelen, maar niet de nadelen van wonen in Amsterdam? Het kan! Deze woning ligt in de Indische buurt, vlakbij winkels, leuke horecazaken en de Dappermarkt. Een drankje bij Bar Basquiat, een hapje eten bij Pompstation, Wilde Zwijnen of toch het terras van Brouwerij ’t IJ. Voor ontspanning kunt u terecht in het Oosterpark, het Flevopark zwembad of bij de bioscoop in Studio K.

Ook logistiek gezien is de ligging gunstig; in een paar minuten fietst u naar het centrum en toch kunt u hier in alle rust wonen. Er is voldoende parkeerruimte en via de Piet Hein tunnel zit u binnen enkele minuten op de ringweg A10. Ook het openbaar vervoer is hier goed geregeld. Er stoppen diverse trams en bussen op loopafstand en treinstations Muiderpoort en Centraal Station liggen nabij.

INDELING
Via een net trappenhuis is de eigen opgang op de derde verdieping bereikbaar, met ruimte voor een garderobe. Trap naar de woonverdieping op de vierde etage.
Binnenkomst is de royale doorzon woonkamer die opvallend licht is vanwege de grote dakkapel en twee Velux dakramen aan de voorzijde. De open keuken is in een hoek opgesteld en voorzien van inbouwapparatuur (4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser) Er is ruimte voor een losse ijskast. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de slim ingedeelde slaapkamer met ingebouwde kledingkast. In het midden ligt een moderne badkamer met wastafelmeubel inloopdouche en nis voor de wasmachine en droger. Het separate toilet is in dezelfde stijl uitgevoerd. De gehele verdieping is netjes gestuukt en voorzien van een lichte eiken lamelparketvloer.
Via een vast trap in de woonkamer is royaal dakterras van ruim 30 m2 bereikbaar dat in 2019 is vernieuwd. Hier kunt u de hele dag van de zon genieten. Het dakterras is tevens voorzien van water en elektra.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De actieve VvE bestaat uit 5 leden en de administratie wordt in eigen beheer gevoerd.
De servicekosten zijn € 110,- per maand.
De VvE beschikt over een Meerjaren Onderhoudsplan.

ERFPACHT
De erfpacht bedraagt € 45,- per jaar en wordt jaarlijks geïndexeerd.
Het tijdvak loopt tot 15-04-2038.
De overstap naar eeuwigdurende erfpacht is onder de gunstige voorwaarden van 2019 mogelijk.

BIJZONDERHEDEN
- De woonoppervlakte bedraagt 54,6 m2 (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar).
- Groot en zonnig dakterras van 31,2 m2 dat in 2019 is vernieuwd.
- Heerlijk lichte doorzonwoonkamer.
- Royale slaapkamer en mogelijkheid om een tweede slaapkamer te realiseren.
- Koopakte bij een notaris ter keuze aan koper volgens ringmodel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 400.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1914
Woonoppervlakte:
55 m²
Inhoud:
161 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Timorstraat 5E

Postcode: 1094CD

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Timorstraat 5E AMSTERDAM

naar Timorstraat 5E AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand