Swammerdamstraat 44II AMSTERDAM

Omschrijving

Een woning van circa 69m≤ gelegen op de tweede verdieping, beschikt over 1 slaapkamer (met de mogelijkheid tot het creŽren van een tweede kleine slaapkamer). Tevens is er een ruime berging op de zolderverdieping. De woning is gelegen in een gezellige zijstraat van de Weesperzijde en de erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 mei 2055.


OMGEVING
De zeer gewilde Swammerdam/Weesperzijdebuurt is centraal gelegen nabij de Amstel, De Pijp en de binnenstad. Het is heerlijk wandelen langs de terrassen aan de Amstel en alle voorzieningen zijn op loop- of fietsafstand, zoals trendy winkels, bars en restaurants o.a. het Volkshotel, De Ysbreeker, Hesp, Bukowski, Hartog, Carrť en Loetje. Op een paar fietsminuten liggen twee van de bekendste markten van Amsterdam: de Dappermarkt en de Albert Cuypmarkt. Tevens ligt het appartement tussen het Oosterpark en Sarphatipark in.

De bereikbaarheid is bijzonder goed. Zo stoppen tram 3 en 7 om de hoek en ook de metrostations Weesperplein en Wibautstraat liggen op 5 minuten loopafstand. Het NS station Amsterdam Amstel is slechts 1 metrohalte van het appartement verwijderd. Met de auto bent u via de Wibautstraat zo via afslag S112 op de Ring A-10, A1 en A2.

INDELING
Gemeenschappelijke entree op de begane grond. Middels de trap is de tweede verdieping te bereiken. Voordeur, hal met intercom, toegang tot de woonkamer, slaapkamer en keuken. Vanuit de keuken is de badkamer bereikbaar. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De woonkamer is ruim opgezet. Eventueel kan er in de woonkamer een tweede slaapkamer worden gecreŽerd.

Op de vierde verdieping is de berging gelegen.

BIJZONDERHEDEN:
-Op de begane grond worden 2 woningen gecreŽerd;
-De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is Euro 125,51 per maand;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot 1 september 2055;
-Gehele woning is voorzien van dubbel glas;
-Het betreft een voormalige huurwoning die intern opgeknapt dient te worden;
-Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
-Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule, niet bewoners clausule van toepassing;
-Vaste notaris: Spier & Hazenberg. De notariŽle kosten ten behoeve van de eigendomsoverdracht zijn voor rekening van koper;
-Oplevering kan spoedig.

De Key. Goed wonen sinds 1868.
De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 385.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1887
Woonoppervlakte:
69 m²
Inhoud:
211 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse B
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Swammerdamstraat 44II

Postcode: 1091RV

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Swammerdamstraat 44II AMSTERDAM

naar Swammerdamstraat 44II AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand