Suikerplein 24 AMSTERDAM

Omschrijving

NIEUW! Licht, 3 kamer appartement met balkon gelegen in de Spaarndammerbuurt.

Middels het gemeenschappelijk trappenhuis komt u uit op de derde verdieping. U komt binnen in de hal welke toegang geeft tot alle vertrekken.
Aan de linkerzijde is de ruime woonkamer gelegen. Door de hoek ligging en ramen aan beide kanten is deze ruimte erg licht. Naast de woonkamer treft u de keuken. In de keuken treft u twee inpandige bergruimtes. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon. Het balkon is gelegen op het zuid oosten. Vanuit hier is er vrij uitzicht over het water en het plein.
Vanuit de hal is er toegang tot het aparte toilet en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, wasmachine aansluiting en een design radiator.
Aan de voorzijde van de woning zijn de twee goed bemeten slaapkamers gesitueerd.

Op de begane grond is een externe bergruimte van ca. 6 m2.

Buurt
U vindt dit appartement in de Spaarndammerbuurt nabij de Amsterdamse Houthavens. De buurt kenmerkt zich door de vele mooie gebouwen van de Amsterdamse School. In de Spaarndammerstraat kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen maar ook voor speciaalzaakjes, leuke barretjes en restaurantjes (o.a. Bar Mick, Café de Walvis en Baut). Het nabijgelegen Westergasterrein en het Westerpark zijn de plekken voor recreatie, leuke evenementen en leuke tentjes voor een hapje of drankje. Daarnaast zit je met het pontje heel snel op de hippe NDSM-werf in Noord, fiets je zo de Jordaan in of sta je op de Haarlemmerdijk! Bereikbaarheid is prima verzorgd met Centraal Station op enkele fietsminuten, diverse OV-verbindingen om de hoek en ook de A-10 is vanaf hier goed bereikbaar (S101, S102).

Grond
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De canon is vooruitbetaald tot 15 juni 2035. Op dit recht zijn de Algemene erfpachtbepalingen van het jaar 2000 van toepassing.

VvE
De woning maakt deel uit van een actieve VvE. De maandelijkse servicekosten bedragen €119,- en bevatten o.a. een bijdrage voor de opstalverzekering en sparen voor toekomstig onderhoud. De administratie wordt verzorgd door VvE Beheer Amsterdam. Relevante stukken zijn op aanvraag beschikbaar

Technische installaties: Verwarming en warmwatervoorziening middels een cv-ketel.

Bijzonderheden
- Er is een NEN2580 meetcertificaat aanwezig;
- 3-kamerappartement van 79 m˛ (NEN 2580 norm);
- Vaste projectnotaris; Notariskantoor Spier & Hazenberg;
- Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing;
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen);
- Gelegen in de Spaarndammerbuurt;
- Op loopafstand van het Westerpark;
- Gezonde en actieve VvE;
- Erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, canon is vooruitbetaald tot 15-06-2035;
- Parkeren vergunningenstelsel op de openbare weg. Voor meer informatie kijk op website van Gemeente Amsterdam.

De Key. Goed wonen sinds 1868.
De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 400.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1984
Woonoppervlakte:
79 m²
Inhoud:
243 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse C
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Suikerplein 24

Postcode: 1013CK

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Suikerplein 24 AMSTERDAM

naar Suikerplein 24 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand