Stuyvesantstraat 53II AMSTERDAM

Omschrijving

WEGENS OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING TE PLANNEN.

Slim ingedeeld en perfect onderhouden 2-kamerappartement van ca. 46 m2 m2 met een balkon (W), gelegen aan een rustige, brede straat. De 3 grote ramen aan de voorzijde kijken leuk uit op water en groen. Met een moderne open keuken, opvallend lichte woonkamer, royale badkamer en overal een prachtige eikenhouten vloer is deze woning zo te betrekken. De ligging op eigen grond maakt de woning compleet.

De rustige Stuyvesantstraat ligt in de Baarsjes aan de rand van Oud-West op een paar minuten lopen van de gezellige Kinker- en Jan Pieter Heijestraat. Hier vind je prettige winkels, supermarkten en leuke horecagelegenheid en. Een hapje eten bij cafe Lennep, het terras op van Edel of cafe Goldmund? Allemaal op loopafstand! Een ideale woonomgeving met het Vondelpark op 10 minuten lopen en het Rembrandpark op slechts 5 minuten.

Logistiek gezien is de ligging gunstig; diverse trams, metro's en bussen brengen je snel naar station Lelylaan, Sloterdijk of het Centraal Station. Daarnaast zijn Schiphol en de Zuidas eenvoudig te bereiken. Ook met de auto is deze locatie ideaal, binnen een paar minuten zit je op de A-10 of A-4 en er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

INDELING 2e ETAGE
Entree, hal, binnenkomst in de zonnige en ruime woonkamer aan de voorzijde van de woning. De moderne open keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pitsgaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriesvak en combi-oven/magnetron combi. Een drietal grote draai-kieppramen geven veel lichtinval en kijken zijdelings uit op het water van de Postjeswetering. De ruime slaapkamer aan de achterzijde biedt toegang tot het balkon, waar je in de avond van de zon kunt genieten. De moderne badkamer heeft een ruim formaat en is voorzien van een ligbad, wastafel en aparte douche. De wasmachine is hier keurig aan het zicht onttrokken in een aparte kast. Het separate toilet met fontein is in dezelfde stijl betegeld. De gehele woning is voorzien van een fraaie eikenhouten vloer.

VVE
- De actieve VvE bestaat uit 4 leden.
- De servicekosten zijn € 75,- per maand.
- De VvE beschikt over een meerjaren onderhoudsplanning.
- Het bitumen dak is recent vernieuwd.

BIJZONDERHEDEN
- De woonoppervlakte bedraagt 45,7 m2 exclusief balkon van ca. 2,2 m2.
- De oppervlakte is gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar.
- CV-combi ketel, bouwjaar 2010.
- Gelegen op eigen grond.
- Notaris ter keuze aan koper, volgens ring Amsterdam model.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 325.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1927
Woonoppervlakte:
46 m²
Inhoud:
154 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Stuyvesantstraat 53II

Postcode: 1058AK

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Stuyvesantstraat 53II AMSTERDAM

naar Stuyvesantstraat 53II AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand