Starnheim 14 Abcoude

Omschrijving

Heerlijk lichte woning van 120m2 op een totaal perceel van 155m2. Dit gezinshuis, gebouwd in 1997, beschikt over een voortuin, vier royale slaapkamers én een zonnige achtertuin op het zuiden van maar liefst 13 meter diep! ** For English translation, see our own website**

De straat Starnheim ligt in de kindvriendelijke wijk “De Meerlanden” waar in de wijk zelf diverse speeltuintjes aanwezig zijn. Voor een boodschap loop je zo naar de bakker en de slager in het oude dorp. Kenmerkend voor Abcoude is de landelijke ligging en de tal van activiteiten en voorzieningen, die het dorp rijk is. Abcoude heeft een charmante en gezellige dorpskern en biedt een scala aan voorzieningen. Diverse winkels en speciaalzaken, cafés en restaurantjes, NS treinstation en busverbindingen, kinderopvang, crèches en basisscholen, maneges, sportverenigingen en golfbanen geven Abcoude kleur en een fijn woonklimaat. De landelijke ligging wordt gekenmerkt door het vele groen, authentieke riviertjes, landerijen, fraaie fietsroutes en het Abcoudermeer. Bovendien ligt Abcoude pal naast Amsterdam en biedt het makkelijk toegang tot de A2 en A9, zeer gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam centrum (ca. 10 minuten), Schiphol (ca. 15 minuten), Utrecht (ca. 20 minuten) en het Gooi (ca. 20 minuten). Ook via het eigen treinstation (loopafstand), metro (10 minuten fietsen) of bus zijn er uitstekende verbindingen.
Indeling:

Begane grond:
Voortuin, entree van de woning; hal, separaat toilet met fonteintje, handige opbergkast. Lichte woonkamer met open keuken aan de voorzijde. De nette keuken beschikt over een 5-pitsgasfornuis, vaatwasser en oven. Vanuit de woonkamer toegang tot de tuin; de heerlijke tuin is maar liefst 13 meter diep, op het zuiden gelegen en voorzien van een schuur. Bij de bouw van het huis zijn de palen/is de fundering ten behoeve van een uitbouw al aangebracht om de woonkamer te vergroten. De begane grond verdieping is voorzien van een fraaie houten vloer.
1e verdieping: Overloop, drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer voorzien van een inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel.
2e verdieping: Overloop, wasruimte waar onder andere de wasmachine – drogeraansluiting en de Intergas cv ketel (HR, combi 2011) zijn gesitueerd. Vierde slaapkamer met veel handige knieschot opbergruimte. Op deze verdieping bestaat de mogelijkheid om een terras aan te leggen of extra woon m2 toe te voegen.

Bijzonderheden:
- For English translation, see our own website;
-Eigen grond;
-Uitbouwmogelijkheden op de begane grond; fundering is reeds aanwezig. Tevens uitbouwmogelijkheden op de 2e verdieping;
-Nen 2580 meetrapport aanwezig;
-Houten kozijnen met dubbel glas;
-Bouwjaar 1997;
-Oplevering in overleg;

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 500.000 k.k.

Soort object:
Eengezinswoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1997
Woonoppervlakte:
118 m²
Perceeloppervlakte:
155 m²
Inhoud:
386 m³
Totaal aantal kamers:
5
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
openbaar parkeren
Energielabel:
Klasse B
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Starnheim 14

Postcode: 1391RV

Plaats: Abcoude

Kaart Starnheim 14 Abcoude

naar Starnheim 14 Abcoude
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand