Stadionweg 306 III Amsterdam Stadionbuurt

Omschrijving

Fantastisch 3-kamerappartement van 58 m2 op de derde en deels vierde verdieping met een ruim balkon, midden in de geliefde Stadionbuurt van Amsterdam Zuid. De woning is gunstig ingedeeld met 2 ruime slaapkamers en de ligging op het zuiden maakt het appartement heerlijk licht en zonnig. De woning is keurig afgewerkt met een fraaie laminaatvloer en gestuukte wanden, waardoor u de woning zo kunt betrekken!

Direct om de hoek kunt genieten van diverse prettige horecazaken en winkels op de Stadionweg en het recent vernieuwde Stadionplein. Ook de Zuidas en het Amsterdame Bos. Met de auto zijn de uitvalswegen naar de A10 en A4 snel bereikbaar en er zijn hier 2 parkeervergunningen beschikbaar. Parkeren kan voor de deur en er is momenteel geen wachtlijst.

INDELING
Via het ruime en recent gerenoveerde gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de woning op de 3e etage.
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Separaat toilet met fontein. Ruime slaapkamer met ruimte voor een grote kastenwand gelegen aan de tuinzijde. Vanuit de slaapkamer is het balkon aan de achterzijde bereikbaar waar u 's avonds van de zon kunt genieten. Vanaf het balkon heeft u prachtig uitzicht over de groene binnentuinen en de lagere bebouwing aan de achterzijde. In het midden ligt de badkamer met wastafel en douche. De zonnige woonkamer (Z) aan de voorzijde heeft een nis waarin een bureau is gemaakt. Doorlopend naar de achterzijde vinden we de open keuken met ruimte voor losse apparatuur. Er is een aparte bergkast voor de wasmachine en droger. Ook vanuit de keuken is het balkon bereikbaar. Via een vaste trap is de slaapkamer op de 4e etage bereikbaar, die uitzicht heeft op de Stadionweg. Het appartement is netjes gestuukt en geschilderd en voorzien van een laminaatvloer.

In de binnentuin staat een grote schuur waar fietsen en scooters tegen een kleine vergoeding veilig en droog te stallen zijn.

OMGEVING
Het appartement ligt in de geliefde Stadionbuurt, om de hoek van het Stadionplein en de Amstelveenseweg. Hier heeft u alles letterlijk alles binnen handbereik; een hapje eten bij Restaurant Zuid, Neni, langs traiteur Stach of toch het terras op bij Marathonweg? Uw dagelijkse boodschappen doet u op loopafstand bij de grote Albert Heijn, Marqt en de bakker, slager en groenteman om de hoek. Ook vindt u op de Stadionweg fijne speciaalzaken zoals bakkerij Le Fournil en kaaswinkel l'Amuse. Sporten doet u in het Amsterdamse Bos, het Vondelpark of bij één van de diverse sportscholen in de omgeving. Tot slot fiets je in 10 minuten naar het Leidseplein of De Pijp.

Ook het openbaar vervoer is hier goed geregeld, er liggen diverse tram- en bushaltes om de hoek en ook station Zuid/WTC ligt op een paar minuten fietsen. Met de auto zit u snel op de ring A-10 en binnen 10 minuten bereikt u Schiphol.

VvE
- De actie VvE wordt professioneel beheerd door Minerva Vastgoed Beheer.
- De VvE beschikt over een Meerjaren Onderhoudsplan.
- De servicekosten zijn € 128,59 per maand.

BIJZONDERHEDEN
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE
- De woonoppervlakte bedraagt 57,6 m2 exclusief het balkon van 5,2 m2.
(gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar)
- De voormalige zolderberging is met vergunning bij de woning betrokken en officieel omgezet naar woonruimte.
- Erfpacht afgekocht tot 31-08-2060.
- Praktische indeling met 2 goede slaapkamers.
- Veel (zon)lichtinval.
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Zeer goed bereikbaar met het OV of met de auto.
- Koopakte ter keuze aan koper volgens Ringmodel Amsterdam.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 350.000 k.k.

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1930
Woonoppervlakte:
58 m²
Inhoud:
192 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Stadionweg 306III

Postcode: 1076PJ

Plaats: Amsterdam

Kaart Stadionweg 306 III Amsterdam Stadionbuurt

naar Stadionweg 306 III Amsterdam Stadionbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand