Stadionkade 21I AMSTERDAM, Amsterdam Zuid

Omschrijving

Bijzonder charmant appartement van circa 81m˛ gelegen op de eerste verdieping van een karakteristiek pand met lift op een toplocatie in Amsterdam Zuid. Dankzij de aanwezigheid van maar liefst 9 ramen komt niet alleen het licht op prachtige wijze binnen, maar is er ook vanuit alle kamers een schitterend vrij uitzicht op de Stadionkade en de skyline van de Zuidas. Dit bijzonder aantrekkelijke appartement biedt een fraaie ruimtelijke beleving en combineert elegantie en functionaliteit met als resultaat een geweldig wooncomfort in een prettige ambiance. Ook het uitstekende onderhoud maakt deze woning tot een zeer gewild thuis. Er is recentelijk een compleet nieuwe keuken geplaatst voorzien van diverse inbouwapparatuur. De sfeer in de woning is fraai in balans, dankzij de mooie lichte houten vloer, de glad gestukadoorde wanden en plafonds en de paneeldeuren. De Beethovenstraat, het Olympiaplein en De Zuidas liggen direct om de hoek. Luxe, comfort, licht en locatie zijn de sleutelwoorden voor deze geweldige woning.

Globale indeling:
Statige entree, opgang via lift en trap, entree appartement, hal, meterkast, garderobe, toiletruimte, wasruimte met wasmachine en wasdroger, woonkamer met radiatorbekleding, semi open keuken voorzien van een nieuwe keuken met inbouwspots en diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, afwasmachine, afzuigkap, inductie kookplaat, Quooker en een combi-oven/magnetron, twee uitstekend in te delen slaapkamers, waarvan één met een op maat gemaakte kast, geheel betegelde badkamer met leuke inbouwspots, een ligbad (whirlpool) met handdouche, separate douche, wastafelmeubel, tweede toilet en mechanische ventilatie.

ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE

Bijzonderheden koop:
-Alle ramen zijn voorzien van markiezen;
-Afzonderlijke berging op de zolderverdieping;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 30 juni 2055 (AB94);
-De overstap naar eeuwigdurende erfpacht is tijdig aangevraagd;
-De servicekosten zijn euro 202,82 per maand;
-Voorschotbijdrage verwarming en warmwater euro 93,38 per maand;
-Oplevering in overleg.

Bijzonderheden huur:
-Huurperiode 12 maanden en vervolgens voor onbepaalde tijd;
-De woning wordt gestoffeerd aangeboden;
-2 maanden waarborgsom;
-Servicekosten euro 50,-- per maand;
-Voorschotbijdrage verwarming en warmwater euro 125,-- per maand;
-Per direct beschikbaar.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 750.000 k.k.

Huurprijs € 2.250 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1932
Woonoppervlakte:
81 m²
Inhoud:
280 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Periodiekebijdrage:
€ 202 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Stadionkade 21I

Postcode: 1077VL

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Stadionkade 21I AMSTERDAM, Amsterdam Zuid

naar Stadionkade 21I AMSTERDAM, Amsterdam Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand