Spaarndammerstraat 12E AMSTERDAM

Omschrijving

Deze heerlijke 3-kamer dubbele bovenwoning van 63m2 met twee balkons is gesitueerd op de derde en vierde etage (bovenste etage). Het appartement is ideaal gelegen in het groene en rustige deel van de hippe Spaarndammerstraat, tegen het Westerpark en het Haarlemmerplein aan, op loopafstand van de Jordaan.

Indeling:

Brede trap naar ruime overloop met entree en meterkast.
Entree: hal met trapkast en toegang tot een ruime en goed verlichte slaapkamer met frans balkon aan de voorzijde. De hal geeft tevens toegang tot de woonkamer en vanuit de woonkamer loopt je de keuken in. De keuken is in 2013 gerenoveerd, inclusief een prachtig wandmozaïek in mediterrane stijl, en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het balkon is bereikbaar vanuit de keuken. Op het gezellige balkon kun je in alle rust genieten van een ontbijtje. De ruime afstand tot de achterburen en aanwezigheid van mooie bomen zorgen voor veel privacy.

In de hal is de trap naar de vierde verdieping. Op deze verdieping bevindt zich een grote inloopkast (inpandige berging), separaat toilet met fonteintje, badkamer met douche en wastafel en een tweede slaapkamer. De brede ramen over vrijwel de gehele lengte van deze slaapkamer zorgen voor een mooie lichtinval.

De woning beschikt over een c.v.-combi-ketel, eiken lamelparket op beide verdiepingen en is grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
De woning is uitstekend gelegen, makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het OV. In de straat is er voldoende parkeergelegenheid. Met 10 minuten fietsen ben je op het Centraal Station en op enkele minuten lopen liggen de haltes van verschillende bus- en tramverbindingen. Winkels voor dagelijkse boodschappen vind je op loopafstand in de Spaarndammerstraat en op het Haarlemmerplein.

Bijzonderheden:
-FOR ENGLISH TRANSLATION; see our own website;
-Bouwjaar circa 1912;
-Woonoppervlakte 63,20 m2 conform NEN2580 norm,
-Gemeentelijk Erfpacht. Canon afgekocht tot 1 januari 2046, de AB 2000 van de Gemeente Amsterdam zijn van toepassing. Overstappen naar eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden van 2019 is mogelijk.
-Actieve en gezonde VVE. Het beheer wordt gedaan door Yver VVE Beheer.
-De maandelijkse servicekosten bedragen € 136,82.
-Oplevering in overleg.
De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 375.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1906-1930
Woonoppervlakte:
63 m²
Inhoud:
197 m³
Totaal aantal kamers:
3
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Spaarndammerstraat 12E

Postcode: 1013SV

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Spaarndammerstraat 12E AMSTERDAM

naar Spaarndammerstraat 12E AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand