Spaarndammerplantsoen 2 AMSTERDAM

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij deze unieke benedenwoning van circa 97 m² met een tuin van maar liefst 48 m² aanbieden. Het appartement is gelegen in het gewilde trendy stadsdeel WESTERPARK.

Je vindt dit unieke appartement in een rustige straat in de Spaarndammerbuurt, die zich kenmerkt door de Amsterdamse School stijl. Vanuit de woonkamer heb je vrij uitzicht op een prachtig plantsoen vlakbij hét Amsterdamse School museum van Nederland: Het Schip. Om de hoek vind je de levendige Spaarndammerstraat en het populaire Westerpark is op minder dan 10 minuten loopafstand, evenals de bekende Noordermarkt met de biologische markt op de Lindengracht op zaterdag.

Een gezellige en afwisselende woonomgeving met alles binnen handbereik. Op de Spaarndammerstraat kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen, maar ook vindt u er gezellige restaurants en buurtkroegen zoals Bar Mick en De Walvis voor een borrel. Het ligt tegen de Houthavens aan met maar liefst twee nieuwe lagere scholen, een park en speeltuin. Een locatie die volop in ontwikkeling is.

Op slechts 5 minuten fietsen van het stadscentrum en de Jordaan. De ringweg A-10 en de Coentunnel zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Daarnaast stoppen de bussen lijn 22 en 48 om de hoek. Het Centraal Station is dichtbij gelegen.

Indeling;
Entree, gang, kast, ruime doorzonwoonkamer met toegang tot de tuin en de half-open keuken, slaapkamer aan de voorzijde, slaapkamer aan de achterzijde (eventueel in 2 kamers te verdelen), separaat toilet met fonteintje, badkamer met ligbad, aparte douche, 2e toilet, wastafel en handdoekradiator.

De heerlijke diepe tuin is te bereiken vanuit de woonkamer, keuken en slaapkamer aan de achterzijde. De tuin heeft een achterom.

Tevens is er een gezamenlijke fietsenstalling aanwezig.

Bijzonderheden: ;
- Het betreft hier een gemeentelijk monument;
- De Algemene Bepalingen 2000 zijn hier van de toepassing. De erfpacht is afgekocht tot 15 november 2056;
- Servicekosten per maand 108,83;
- Keuken dient door koper zelf geplaatst te worden ;
- Ouderdoms-, niet-bewoning en asbestclausule van toepassing;
- Anti - speculatiebeding van toepassing;
- Projectnotaris Spier en Hazenberg, kosten zijn voor rekening van koper;
- Oplevering kan spoedig.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 650.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1938
Woonoppervlakte:
97 m²
Inhoud:
350 m³
Totaal aantal kamers:
3
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Periodiekebijdrage:
€ 109 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Spaarndammerplantsoen 2

Postcode: 1013XS

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Spaarndammerplantsoen 2 AMSTERDAM

naar Spaarndammerplantsoen 2 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand