Sint Philipsland 71 AMSTELVEEN

Omschrijving

Heerlijk licht en royaal driekamer appartement van circa 80 m˛, gelegen op de vierde verdieping met zonnig balkon op het westen en vrij uitzicht over groen.

Het appartement is gelegen in de groene wijk Elsrijk, centraal gelegen ten opzichte van Amsterdam-Zuid, Zuid-As en Amstelveen centrum.

Middels de afgesloten entree bereikt u (met de lift) het appartement.

De lichte royale woonkamer heeft aan de achterzijde toegang tot het zonnige balkon. Het balkon is gelegen op het westen en is over de volle breedte van de woning. Door de ligging op het westen kan hier volop genoten worden van de zon.
Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers en een badkamer met een ligbad en dubbele wastafel. De wasmachine-en drogeraansluiting bevindt zich tevens in de badkamer. Naast de badkamer is het separate toilet.
In de onderbouw bevindt zich een inpandige berging.

Omgeving:
Het appartement is centraal gelegen in een groene woonomgeving. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de buurtwinkels aan de Rembrantweg. Binnen 10 minuten bent u in het Stadshart van Amstelveen met een groot assortiment aan diverse winkels, restaurants, delicatessenzaken, de Schouwburg, Cobramuseum en het busstation. Door de goede openbare voorzieningen bent u binnen enkele minuten met de sneltram of met de bus in het centrum van Amsterdam en Schiphol.
Tevens zijn de uitvalswegen (A2, A9 en ringweg A10) goed bereikbaar.

Bijzonderheden:
* FOR ENGLISH TRANSLATION, SEE OUR OWN WEBSITE
- Bouwjaar ca. 1965;
- Woonoppervlakte ca. 78,9 m˛ (conform NEN 2580) ;
- Complex is voorzien van een lift en een trappenhuis;
- Blokverwarming;
- Warmwatervoorziening middels boiler;
- Actieve en profesionele VVE;
- De servicekosten bedragen € 212,08 per maand. Voorschot stookkosten bedragen € 68,45 per maand;
- Complete inboedel ter overname;
- In de koopakte zal een niet bewoners-, asbest- en ouderdomsclausule opgenomen worden;
- Aanvaarding kan op korte termijn.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 350.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1960-1970
Woonoppervlakte:
79 m²
Inhoud:
247 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
openbaar parkeren, parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Sint Philipsland 71

Postcode: 1181JH

Plaats: AMSTELVEEN

Kaart Sint Philipsland 71 AMSTELVEEN

naar Sint Philipsland 71 AMSTELVEEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand