Sint Nicolaasstraat 26-I AMSTERDAM

Omschrijving

Luxe, gerenoveerd appartement, woonoppervlakte circa 45m2, middenin de binnenstad.

Geheel gerenoveerd en zeer sfeervol appartement op toplocatie, in rustig en gezellig straatje. Hartje centrum op 2 minuten loopafstand van De Dam, CS en Bijenkorf. Gelegen in het centrum en toch erg rustig.

Gunstige indeling, gelegen op 1e etage. Woonkamer is ca 20 m˛ aan de voorzijde, voorzien van 3 grote schuiframen. Luxe open keuken, voorzien van alle nodige apparatuur, waaronder vaatwasser, koelkast met vriesvak, 4-pits gasfornuis, afzuigkap en magnetron.

Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers. Ruime kamer van circa 8 m˛ en tweede slaapkamer van circa 5 m˛ die ook als werkkamer kan worden gebruikt. Badkamer is voorzien van regendouche, wastafel en designradiator voor handdoeken.

Het appartement is half gestoffeerd met o.a. wasmachine en -droger combinatie, stofzuiger en is voorzien van een CV en een intercom met camera. S3paraat toilet met fonteintje. Door energielabel B kan energieverbruik laag zijn.

Inschrijven is uiteraard mogelijk. Helaas is de woning niet beschikbaar om te delen. De minimale inkomensgrens is € 40k per jaar. Geen rokers, instrumentbespelers of huisdieren toegestaan.

Huurprijs € 1.375,- inclusief € 125,- servicekosten, exclusief G/W/L.
Twee maanden waarborgsom.
Ingangsdatum 31-12-2020.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 1.375 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
-1906
Woonoppervlakte:
45 m²
Inhoud:
125 m³
Totaal aantal kamers:
3
Energielabel:
Klasse B
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Sint Nicolaasstraat 26-I

Postcode: 1012NK

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Sint Nicolaasstraat 26-I AMSTERDAM

naar Sint Nicolaasstraat 26-I AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand