Schaepmanstraat 1 I Amsterdam Westerpark

Omschrijving

ENGLISH TEXT AT OUR COMPANY'S WEBSITE

Zeer licht, strak gestyled en ook nog eens goed ingedeeld 3-kamer appartement van 64 m2 met balkon op het zuiden en een zolderkamer van 7 m2 in de Staatsliedenbuurt.

De woning heeft een geweldige afwerking en een interieur, waardoor je direct gegrepen zult worden. Daarbij komt er door het plein aan de voorzijde en de open bebouwing aan de achterzijde erg veel licht de woning binnen. Dit is thuiskomen.

Door de goed doordachte indeling gaat geen enkele ruimte verloren en is het een volwassen woning met één tot twee slaapkamers. De woning ligt aan een autovrij gedeelte van de straat met een pleintje met bomen en winkels voor de deur.

Omgeving
Wonen in de Staatsliedenbuurt betekent groen, rust en ruimte. Hier beleef je alle voordelen van de stad en woon je in een van de leukste buurten van Amsterdam. De boodschappen doe je lopend op het pleintje voor de deur, aan de Frederik Hendrikstraat of Van Limburg Stirumstraat. In deze wijk tref je alle voorzieningen aan, zoals restaurantjes, winkels, supermarkten, boetiekjes en scholen. En alles op loopafstand. Op het plein voor de deur zijn ook werkruimten met flexplekken.

Het Westerpark is praktisch je achtertuin. Met de fiets ben je binnen 5 minuten op de Haarlemmer- of de Westerstraat. 's Zomers wordt gezwommen bij 'Palm Beach' aan de Van der Palmkade.

Er zijn tram- en buslijnen om de hoek voor een rechtstreekse verbinding met Centraal Station en het centrum van Amsterdam. Met de auto ben je binnen 5 minuten op de ring A-10.

Algemeen
De woning heeft dubbel glas in houten kozijnen. De wanden en plafonds zijn gestuukt, door nagenoeg het gehele appartement ligt een houten (multiplex) vloer. Er zijn veel originele details bewaard gebleven, zoals de paneeldeuren en architraven .

De woning is onderdeel van een grote VvE met 40 leden, de servicekosten bedragen € 101,- per maand. Er is een onderhoudsplan.

Indeling
Entree via trappenhuis, voordeur op de eerste etage, hal met toegang tot de woonkamer aan de voorzijde. Doorzonwoonkamer met erker aan de voorzijde met veel fijne inbouwkasten bij de voormalige en suite. Ter plaatse van de zijkamer is de heerlijke zithoek gemaakt, met een grote boekenkast. Deze zijkamer is eenvoudig om te vormen tot slaapkamer

De achterzijde van de en suite is in gebruik als woonkeuken. Een fijne plek waar je uitgebreid kunt koken en veel vrienden kunt uitnodigen om te komen eten. De kasten in de en suite bieden zeer veel bergruimte. Er zijn openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde van 7 m2 op het zuiden. 's Zomers haal je zo buiten naar binnen. Tevens vergroot je je woonkeuken met een heerlijke plek om buiten te eten of te borrelen.

Aan de hal en hoofdslaapkamer grenst de badkamer met wastafel en inloopdouche, er is een separaat toilet. De hoofdslaapkamer grenst ook aan het balkon en heeft een prachtige inbouwkast van vloer tot plafond.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1937;
- Woonoppervlakte 63 m2 exclusief 7 m2 balkon en 7 m2 zolderkamer;
- Straks gestyled en zeer goed ingedeeld appartement met 2 slaapkamers;
- Balkon op het zuiden;
- Veel authentieke details, zoals paneeldeuren, inbouwkasten en architraven;
- Gemeentelijke erfpacht lopend tot 15-09-2061;
- Erfpachtcanon € 1.185,- per jaar (25 jaar vast tot 2036);
- Servicekosten € 101,- per maand;
- Goed beheerde VvE met onderhoudsplan;
- Oplevering in overleg.

Bel snel met ons kantoor om een bezichting in te plannen. Je zult zelf overtuigd raken van dit geweldige appartement.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 375.000 k.k.

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1937
Woonoppervlakte:
64 m²
Inhoud:
210 m³
Totaal aantal kamers:
3
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Schaepmanstraat 1I

Postcode: 1051JC

Plaats: Amsterdam

Kaart Schaepmanstraat 1 I Amsterdam Westerpark

naar Schaepmanstraat 1 I Amsterdam Westerpark
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand