Ruimzicht 107 AMSTERDAM

Omschrijving

Nu te koop!

Licht en ruim 2 kamer appartement (mogelijkheid voor creëren van 2 slaapkamers) van circa 90 m2 met maar liefst 2 zonnige balkons en een fantastisch vrij uitzicht over de Sloterplas.
De woning maakt onderdeel uit van een appartementencomplex bestaande uit meerdere flatgebouwen en beschikt over een berging op de begane grond.

Tevens bieden wij een garage achter het appartementengebouw aan.

OMGEVING
Het appartementen complex is gelegen aan de Sloterplas. De Sloterpas is geliefd bij jong en oud, bij vissers, duikers, joggers en picknickers en is omgedoopt tot het groene hart van Osdorp. De woning bevind zich op een steenworp afstand van het hart van Osdorp: het Osdorpplein. Een wereld aan wonen, winkels, cultuur en horeca. Een gebied dat volop in ontwikkeling is en al jaren het bruisende stadshart van Osdorp is, van alle gemakken voorzien en uitstekend bereikbaar. Deze locatie combineert rust, ruimte, groen en privacy, op korte afstand van de Ring A-10, Station Lelylaan voor trein- en metroverbinding en ook bus en tram haltes zijn vlakbij.

INDELING
Globale indeling: entree, hal met garderobe en meterkast, toilet, ruime woon/-eetkamer met balkon en bijgetrokken zijkamer (totaal maar liefst 50 m2), portaal met keuken welke is v.v. diverse inbouwapparatuur, 2e balkon, badkamer v.v. ligbad, wastafel met meubel en toilet, een zeer royale slaapkamer (circa 25 m2) met grote inbouw kastenwand.

Er is een mogelijkheid om eenvoudig een extra ruime slaapkamer te creëren.

Op de begane grond is een externe berging.
Tevens is er een garagebox te koop. Vraagprijs Euro 40.000,-- k.k.

BIJZONDERHEDEN
** For English translation, see our own website or Funda--English**.
• De woning is volledig voorzien van dubbel glas;
• Mogelijkheid om gemakkelijk een tweede slaapkamer te creëren
• Voortdurende erfpacht met een jaarlijkse canon van Euro 109,14 lopend 16/6/2039
• 2 balkons;
• Externe berging
• NEN 2580 rapport aanwezig;
• Bouwjaar ca 1967
• Actieve en gezonde VVE. MJOP is aanwezig, de servicekosten bedragen € 197,76 (exclusief € 55,15 voorschot stookkosten) voor de woning en € 17,95 voor de garage.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 375.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1967
Woonoppervlakte:
90 m²
Inhoud:
278 m³
Totaal aantal kamers:
2
Garage:
Aanwezig
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Ruimzicht 107

Postcode: 1068CR

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Ruimzicht 107 AMSTERDAM

naar Ruimzicht 107 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand