Rooseveltlaan 89I AMSTERDAM, Amsterdam Zuid

Omschrijving

Rooseveltlaan 89-I is een royaal appartement van circa 101m˛ met een zonnig balkon op het zuiden en gelegen op een top locatie in hartje Rivierenbuurt te Amsterdam Zuid. Dit royale appartement bestaat uit een woonkamer en suite, twee ruime slaapkamers, badkamer met ligbad en extra toilet, een dichte keuken met inbouwapparatuur en diverse opbergruimtes. De ligging in hartje Rivierenbuurt is fantastisch. De Maasstraat en Scheldestraat zijn op loopafstand, waar vele winkels, horeca en speciaalzaken volop aanwezig zijn. Verder zijn ook alle gezinsvoorzieningen ruimschoots aanwezig, waaronder diverse basis- en middelbare scholen, prachtige parken, zoals het Beatrixpark en het Amstelpark, sportverenigingen en medische voorzieningen. De rest van de stad is eenvoudig bereikbaar via de Noord-Zuidlijn, station RAI en de vele uitvalswegen. De Zuidas, Vrije Universiteit van Amsterdam, VU medisch centrum en het Gelderlandplein zijn op fietsafstand. Deze locatie maakt wonen in Amsterdam bijzonder aangenaam. Een mooie woonomgeving met veel groen en alle wenselijke voorzieningen op steenworp afstand.

Bijzonderheden:
- Per direct beschikbaar;
- Géén huisdieren toegestaan;
- Niet geschikt voor studenten;
- Huurprijs € 2.000,-- per maand exclusief nutsvoorzieningen en internet;
- Huurperiode minimaal 12 maanden en daarna voor onbepaalde tijd;
- Op de bovenste etage bevindt zich een ruime berging.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 2.000 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1934
Woonoppervlakte:
101 m²
Inhoud:
329 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Rooseveltlaan 89I

Postcode: 1079AG

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Rooseveltlaan 89I AMSTERDAM, Amsterdam Zuid

naar Rooseveltlaan 89I AMSTERDAM, Amsterdam Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand