Rooseveltlaan 170I AMSTERDAM

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een licht, ruim en ‘turn key’ appartement waarin jaren dertig details behouden zijn gebleven, dan is dit appartement iets voor jou. Met een visgraat parketvloer, kamer en suite deuren en een moderne keuken is dit appartement zo te betrekken. Bovendien heeft dit appartement maar liefst vijf kamers en voldoende bergruimte. Schijnt de zon, dan kun je zowel op het balkon als het ruime dakterras heerlijk vertoeven.

If you are looking for a light, spacious, turnkey apartment that has retained its charming 1930s details, this is the property for you. With a herringbone parquet floor, a living room with decorative sliding doors and a modern kitchen, this apartment is ready to move into. It has no less than five rooms, ample storage space, and both a balcony and a spacious roof terrace for whenever you feel like relaxing in the sunshine. **For full English translation see our own website or "Funda English"**

Met de Maasstraat en Scheldestraat om de hoek zijn leuke restaurants, cafe’s en delicatesse zaken binnen handbereik. Daarnaast liggen het Amstel-, Martin Luther King- en Beatrixpark op loopafstand en zijn daarmee jaarlijkse festiviteiten zoals De Parade, Taste of Amsterdam en Pure Markt gemakkelijk te bezoeken. Kortom; dit appartement ligt in het kloppend hart van de zo geliefde Rivierenbuurt.
Door de gunstige ligging van dit appartement ben je vanaf het nabijgelegen metrostation Europaplein binnen 6 minuten met de Noord/Zuidlijn op Amsterdam Centraal. Zowel treinstations RAI, Zuid als Amstel liggen op slechts 10 minuten fietsafstand. Mocht je met de auto weg willen dan ben je binnen enkele minuten op Ring. Bovendien kun je voor dit appartement op straat parkeren hetgeen uniek is in Amsterdam.

Indeling:
Op de bel-etage vind je de eigen entree waarna je blij verrast wordt door de hoge plafonds van circa 2,70 meter hoog. De ruime hal geeft toegang tot alle vertrekken. In de ruime woonkamer (11.75x3.79) vind je een gezellige erker en sfeervolle kamer en suite deuren. Ook zijn er in de ruime eetkamer openslaande deuren naar het balkon. Er is een half open moderne keuken die van alle gemakken is voorzien. De walk in closet, maar tevens geschikt als kinderkamer vind je aan de voorzijde (2.59x2.45). Daarnaast is er nog een kamer die reeds als kinderkamer wordt gebruikt (2.75x1.92). De master bedroom met grote ramen vind je aan de achterzijde (3.66x3.18). De strakke badkamer heeft een ligbad, inloop douche en wastafel. Dan is er nog een handige kamer waar wasmachine, droger, kapstok en opslagruimte aanwezig zijn. Op de vierde verdieping vind je een handige bergruimte (3.84x1.55) die toegang geeft tot het zonnige en ruime dakterras (4.98x3.85).

Bijzonderheden:
- For full English translation see our own website or "Funda English"
- appartement is voorzien van led verlichting en dimmers;
- stoppenkast en elektra zijn in 2017 vervangen;
- binnen houtwerk is in 2017 volledig geschilderd;
- wanden en plafonds zijn in2017 gespoten;
- buiten houtwerk achterzijde is in 2021 geschilderd;
- redu-panelen en visgraatparketvloer zijn in 2017 gelegd;
- gedeeltelijk voorzien van dubbel glas, energielabel D;
- financieel gezonde VVE beheerd door administratiekantoor "VVE NL.";
- servicekosten bedragen EUR 112 per maand;
- erfpacht bedraagt EUR 1.404 per jaar, eerstkomende herziening 15-04-2054;
- offerte tot het afkopen van erfpacht onder gunstige voorwaarwaarden aangevraagd en overdraagbaar aan koper.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 725.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1934
Woonoppervlakte:
103 m²
Inhoud:
351 m³
Totaal aantal kamers:
5
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Rooseveltlaan 170I

Postcode: 1078NT

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Rooseveltlaan 170I AMSTERDAM

naar Rooseveltlaan 170I AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand