Rooseveltlaan 168I AMSTERDAM

Omschrijving

Bijzonder aantrekkelijk 5-kamerappartement van circa 100m˛ op de eerste verdieping van een karakteristiek jaren '30 complex aan een prachtige laan. De woning heeft een eigen entree, een vrij uitzicht op de groenrijke Rooseveltlaan en alle denkbare voorzieningen direct om de hoek. Dankzij de aanwezigheid van grote ramen is de woning erg licht. Dit goed onderhouden appartement met balkon heeft nagenoeg de originele indeling en bestaat uit een woonkamer en suite met authentieke schouwen, drie slaapkamers, een nette keukeninrichting met diverse apparatuur en keurig afgewerkte sanitaire voorzieningen. De wanden en plafonds zijn gestukadoord en op de vloer ligt een eiken vloer.

De ligging ten opzichte van de Zuidas, Schiphol, het centrum, diverse winkels, scholen, speciaalzaken, heerlijke restaurants, gezellig kroegjes en parken is perfect. De bereikbaarheid met eigen vervoer en openbaar vervoer is uitstekend. Tram, bus en het metrostation Europaplein van de Noord-Zuidlijn zijn op loopafstand. Deze locatie maakt wonen in Amsterdam bijzonder aangenaam. Een mooie woonomgeving met veel groen en alle wenselijke voorzieningen op steenworp afstand. Rooseveltlaan 168-I wordt gestoffeerd en gemeubileerd, inclusief een combi was/droger, aangeboden.

SPECIFICATIES
- Huurprijs € 1.950,- per maand inclusief stoffering en meubels;
- Levering van gas, elektra, water, tv en internet zijn voor rekening van huurder.
- Servicekosten € 10,- per maand;
- Waarborgsom 2 maanden huur.
- Huurperiode minimaal 12 maanden en vervolgens voor onbepaalde tijd;
- Maximaal 2 woningdelers of een gezin;
- Het complex is in 2002 casco gerenoveerd inclusief nieuwe fundering;
- Houten kozijnen met dubbel glas;
- Deze woning wordt verhuurd via een MVA CERTIFIED EXPAT BROKER.

De woning is ingemeten volgens NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Als u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 1.950 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1930
Woonoppervlakte:
101 m²
Inhoud:
345 m³
Totaal aantal kamers:
5
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Rooseveltlaan 168I

Postcode: 1078NT

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Rooseveltlaan 168I AMSTERDAM

naar Rooseveltlaan 168I AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand