Rooseveltlaan 162II AMSTERDAM

Omschrijving

Sfeervolle jaren '30 woning van ca 105m2 aan de Rooseveltlaan, Rivierenbuurt. Voorzien van maar liefst drie slaapkamer, hoge plafonds van 2.80 en een handige bergruimte op de zolderverdieping. De woning beschikt over sfeervolle originele details, zoals twee prachtige marmeren schouwen, een erker aan de voorzijde en en-suite opbergkasten met glas in lood schuifdeuren.

De woning is gelegen in een goed onderhouden jaren '30 Berlageblok. De Rooseveltlaan is in de Rivierenbuurt een geliefde, brede, groene laan. De ligging direct aan de gezellige en dynamische Maasstraat is ideaal ten opzichte van winkels, horeca, diverse speciaalzaken, scholen, dagopvang, medische voorzieningen en sportfaciliteiten. Openbaar vervoer (bus, trein en tram: NS station RAI/Zuid WTC, Amstel en halte noord-zuidlijn) is eveneens op korte afstand evenals de binnenstad, Congrescentrum RAI, De Zuidas en het Beatrixpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10).

INDELING
Entree van de woning op de 2e verdieping, gezamenlijk trappenhuis en entree van de woning op de tweede verdieping. Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer loopt van voor tot achter en de half open keuken aan de achterzijde. U treft handige opbergruimte in de en-suite opbergkasten. Het balkon is aan de achterzijde gelegen en bereikbaar vanuit de woonkamer en de keuken. Het balkon is gelegen op het Noord-Westen. De keuken beschikt over een 5-pits gasfornuis, vaatwasser, oven, afzuigkap, cv-ketel en een koelkast, vriezer. Twee slaapkamers aan de voorzijde gelegen (respectievelijk 3.73x2.15 en 3.73x3.07). Separaat toilet met fonteintje. De derde slaapkamer (3.20x3.64) is aan de achterzijde gelegen. De badkamer is voorzien van een ligbad, een wastafel en de wasmachine- droger aansluiting.

Bijzonderheden:
* For English translation, see our own website;
* De jaarlijkse erfpacht bedraagt € 2.797,78 (fiscaal aftrekbaar), het tijdvak loopt tot en met 15-04-2054. Eeuwigdurende afkoop mogelijk;
* Professioneel beheerde VVE, actief en gezond;
* Handige berging op de zolderverdieping van ca. 4m2;
* Servicekosten € 126,01 per maand;
* Nen 2580 meetrapport aanwezig.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 639.000 k.k.

Huurprijs € 1.900 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1934
Woonoppervlakte:
103 m²
Inhoud:
358 m³
Totaal aantal kamers:
4
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Rooseveltlaan 162II

Postcode: 1078NT

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Rooseveltlaan 162II AMSTERDAM

naar Rooseveltlaan 162II AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand