Rooseveltlaan 146III AMSTERDAM

Omschrijving

Prachtig breed en goed ingedeeld appartement van 101 m2 gelegen op de 3e etage. Direct boven het appartement op de 4e etage is er een riante berging van circa 32 m2.

De woning maakt onderdeel uit van een onlangs gesplitst, kleinschalig en karakteristiek jaren '30 appartementencomplex in een bijzonder populaire woonomgeving in hartje Rivierenbuurt.

Het appartement ligt op een toplocatie aan de groene Rooseveltlaan, om de hoek van de Maasstraat. Hier vindt u tal van prettige winkels en speciaalzaken, maar ook goede scholen, kinderopvang en horecagelegenheden. Een drankje bij Tap Zuid, pizza bij LouLou of toch langs traiteur Feduzzi? Alles ligt letterlijk op steenworp afstand. Ook liggen er meerdere sportscholen vlakbij, net als de Amstel, het Beatrixpark en het De Miranda zwembad.

Daarnaast fietst u in een paar minuten naar het Centrum, De Pijp of de Zuidas. De treinstations RAI, Amstel en Noord Zuidlijn metrostation Europaplein liggen op een paar minuten fietsen. Daarnaast liggen er verschillende tram- en bushaltes voor de deur. Ook met de auto is deze locatie ideaal; zowel de A10 als A2 zijn snel bereikbaar en parkeren kan vrijwel altijd voor de deur.

Deze uitzonderlijke woning ligt aan de breed opgezette en groene Rooseveltlaan in een populair deel van de Rivierenbuurt. Dankzij de brede opzet is de ligging niet direct aan de doorgaande laan maar aan de ventweg. Hierdoor is de ligging rustig en is er altijd voldoende parkeergelegenheid.

Indeling
Entree via portiek, entree woning, hal, 2 slaapkamers met beide een inbouwkast aan de voorzijde, ruime woonkamer en suite, toilet met fontein, badkamer met ligbad en wastafel, ruime slaapkamer aan de achterzijde, dichte keuken met diverse inbouwapparatuur,
Het balkon is bereikbaar middels de openslaande deuren in de woonkamer en tevens vanuit de keuken.

Zeer royale bergruimte op de zolder (4e etage). De woning is gelegen op erfpachtgrond welke is afgekocht tot 2063!

De woning maakt onderdeel uit van een kleinschalig en karakteristiek jaren '30 appartementencomplex in een bijzonder populaire woonomgeving in hartje Rivierenbuurt.

Bijzonderheden:
- FOR ENGLISH TRANSLATION SEE OUR OWN WEBSITE;
- Complex is gesplitst in juli 2013;
- De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is Euro 164,33 per maand (woning) en Euro 46,01 (berging);
- De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 juli 2063;
- Houten kozijnen met dubbel glas;
- CV intergas bouwjaar 2017;
- Anti - speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
- Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule, niet bewoners clausule van toepassing;
- Vaste notaris: Spier & Hazenberg. De notariële kosten ten behoeve van de koopakte en levering zijn voor rekening van koper;
- Oplevering kan snel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 675.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1931-1944
Woonoppervlakte:
101 m²
Inhoud:
327 m³
Totaal aantal kamers:
7
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse E
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Rooseveltlaan 146III

Postcode: 1078NS

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Rooseveltlaan 146III AMSTERDAM

naar Rooseveltlaan 146III AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand