Rooseveltlaan 11III+IV AMSTERDAM

Omschrijving

Dubbel bovenhuis van maar liefst 156m2, vier zeer goed bemeten slaapkamers, twee badkamers en afgekochte erfpacht tot en met 2050. Door de hoge plafonds, grote raampartijen, erkers en 3 balkons is dit een heerlijk licht huis met veel ruimte.

Indeling:
Via het gezamenlijke trappenhuis entree van de woning op de derde verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. Riante doorzon woonkamer met een erker aan de voorzijde, originele schouwen met marmer, en-suite met inbouwkasten en prachtige glas-in-lood schuifdeuren. Door de plafondhoogte van 2.80 is dit een fijne lichte ruimte. Aan de achterzijde toegang tot het balkon. Aan de voorzijde is een zijkamer te bereiken, ideaal te gebruiken als werkkamer of als inloopkast voor de achtergelegen slaapkamer. De dichte keuken is vanuit de hal te bereiken, aan de achterzijde gelegen en biedt toegang tot het balkon. De keuken beschikt over een vaatwasser, koelkast, oven, afzuigkap en inductiekookplaat. Twee riante slaapkamers waarvan de slaapkamer aan de achterzijde voorzien is van een inbouwkast en toegang geeft tot het balkon. Het balkon is op het zuiden gelegen waardoor u heerlijk van de zon kunt genieten. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een wastafel, inbouwkast en biedt toegang tot de eerder benoemde inloopkast/werkkamer met doorloop naar de woonkamer. Vanuit de hal is er een separaat toilet te bereiken. De moderne badkamer beschikt over een douche en wastafel. De badkamer is zowel vanuit de hal als vanuit de slaapkamer aan de achterzijde bereikbaar. Deze verdieping is voorzien van een fraaie houten vloer.

Vierde verdieping:
Riante overloop (met eventueel ruimte voor een bureau/werkplek). De derde en vierde slaapkamer zijn aan de voor- en achterzijde gelegen en beide voorzien van inbouwkasten én eigen balkon. De tweede badkamer is in het midden gelegen en is voorzien van een douchecabine, wastafel en de wasmachine-droger aansluiting. Separaat toilet met fonteintje.

Omgeving:
De Roosevelt-laan is een prachtige laan in de Rivierenbuurt met karakteristieke jaren '30 bebouwing. Een fantastische woonlocatie met veel ruimte en groen, gelegen op de grens met de Pijp. Om de hoek vindt u de gezellige Maasstraat met vele winkels en speciaalzaken, maar ook goede scholen, kinderopvang en leuke horecagelegenheden. Op het vlakbij gelegen Merwedeplein kunnen uw kinderen zorgeloos spelen. Ook zitten er meerdere sportscholen in de buurt, net als het Martin Luther King park en de Amstel. Logistiek gezien is het appartement ideaal gelegen; binnen een paar minuten rijdt u op de A10 + A2 en ook treinstations RAI, Amstel en metrostation Europaplein liggen op een paar minuten fietsen. Tevens stoppen er diverse trams en bussen vlakbij.

Bijzonderheden:
- Dubbel bovenhuis met vier riante slaapkamers;
- NEN-2580 meetrapport aanwezig;
- Bouwjaar 1932;
- Energielabel C, aan de voorzijde voorzien van dubbel glas.
- Oplevering; kan snel
- Onderdeel van een financieel gezonde en actieve VVE: Rooseveltlaan 1-15. 16 leden en de maandelijkse servicekosten bedragen € 155,-. Het beheer wordt gedaan door Vincent en Vincent VVE beheer.
- Erfpacht afgekocht tot en met 01-07-2050. Er is geen aanvraag voor eeuwigdurende erfpacht gedaan.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 800.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1932
Woonoppervlakte:
156 m²
Inhoud:
521 m³
Totaal aantal kamers:
6
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse C
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Rooseveltlaan 11III+IV

Postcode: 1079AA

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Rooseveltlaan 11III+IV AMSTERDAM

naar Rooseveltlaan 11III+IV AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand