Rooseveltlaan 114A AMSTERDAM, Amsterdam Zuid

Omschrijving

Rooseveltlaan 114-116 is een prachtig vernieuwbouwproject en wordt momenteel herontwikkeld tot een modern pand in een karakteristiek jaren ‘30 jasje. Dit aantrekkelijke en kleinschalige appartementencomplex biedt veel privacy en wordt momenteel tot in de kleinste details gerenoveerd. De fundering is vernieuwd en de rest van het casco is, inclusief installaties, eveneens volledig aangepakt. Rooseveltlaan 114-116 is het thuis van prachtige en heerlijk lichte boutique appartementen, elk met een eigen signatuur, waarbij veel aandacht is besteed aan de indeling, afwerking, materialen, lichtplan, maatwerkoplossingen, apparatuur en installaties. Wonen aan de Rooseveltlaan is wonen aan een schitterende laan midden in de populaire Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid.

De getoonde foto’s zijn van Rooseveltlaan 114-2V. De overige woningen worden op identieke wijze afgewerkt.

De vele aanwezige voorzieningen, die slechts op enkele voetstappen van de eigen voordeur in de Maasstraat en Scheldestraat zijn, maakt deze locatie een geweldige plek om te wonen. De diversiteit aan winkels, horeca en speciaalzaken geven kleur aan deze fijne plek. Diverse basis- en middelbare scholen, prachtige parken, zoals het Beatrixpark en het Amstelpark, sportverenigingen en medische voorzieningen zijn allemaal op loopafstand. De rest van de stad is eenvoudig bereikbaar met de fiets en via de Noord-Zuidlijn, station RAI en de vele uitvalswegen. De Zuidas, Vrije Universiteit van Amsterdam, VU medisch centrum en het Gelderlandplein zijn op fietsafstand.
Deze aantrekkelijke bachelor appartementen beschikken over comfortabele en intieme woon-/eetkamers, open keukens met Siemens inbouwapparatuur, prachtig afgewerkte badkamers met een inloopdouche, uitstekende slaapkamers en een (frans) balkon. De woningen hebben een brede maatvoering en zijn voorzien van een videofoon intercom deurcamera, inbouwspots met LED-verlichting, wandverlichting, prachtige visgraat eiken vloeren, hoge plinten, verschillende maatwerk toepassingen, dubbele beglazing, een nieuwe elektrische installatie en centrale verwarmingsinstallatie. De appartementen worden verwarmd via vloerverwarming. De wanden en plafonds zijn strak gestukadoord en geschilderd.
Ook de algemene ruimten worden keurig afgewerkt.

De appartementen:
-Rooseveltlaan 116, royaal benedenhuis, circa 130m˛, grote tuin noord, REEDS VERKOCHT
-Rooseveltlaan 114-I-V, circa 43m˛, één slaapkamer, balkon zuidoost, vraagprijs euro 400.000,-- k.k.
-Rooseveltlaan 114-I-A, circa 49m˛, twee slaapkamers, balkon noordwest, vraagprijs euro 450.000,-- k.k.
-Rooseveltlaan 114-II-V, circa 56m˛, twee slaapkamer, balkon zuidoost, vraagprijs euro 500.000,-- k.k.
-Rooseveltlaan 114-II-A, circa 41m˛, één slaapkamer, balkon noordwest, vraagprijs euro 400.000,-- k.k.

Rooseveltlaan 114-I-V
Entree, open keuken voorzien van een hoek opgestelde keukeninrichting met inbouwapparatuur van Siemens, waaronder een afwasmachine, combi oven/magnetron, Quooker, koelkast, vriezer (3 lades) en een inductie kookplaat inclusief geďntegreerd afzuigsysteem, stookruimte, woonkamer met een erker en een fraai uitzicht op de Rooseveltlaan, slaapkamer met balkon en een badkamer en suite ingericht met een inloopdouche, wastafelmeubel en een afzonderlijke toiletruimte.

Rooseveltlaan 114-I-A
Entree, hal, toiletruimte, woonkamer met Franse balkon, open keuken voorzien diverse inbouwapparatuur, waaronder met inbouwapparatuur van Siemens, waaronder een afwasmachine, combi oven/magnetron, Quooker, koelkast, vriezer (3 lades) en een inductie kookplaat inclusief geďntegreerd afzuigsysteem, stookruimte, twee slaapkamers, balkon op het noordwesten en een badkamer met een inloopdouche en wastafelmeubel.

Rooseveltlaan 114-II-V
Entree, hal, toiletruimte, berging, woonkamer met erker en vrij uitzicht over de Rooseveltlaan, open keuken voorzien een keukeninrichting met een kookeiland en diverse inbouwapparatuur, waaronder met inbouwapparatuur van Siemens, waaronder een afwasmachine, combi oven/magnetron, Quooker, koelkast, vriezer (3 lades) en een inductie kookplaat inclusief geďntegreerd afzuigsysteem, stookruimte, twee slaapkamers, klein balkon op het zuidwesten en een badkamer met een inloopdouche en wastafelmeubel.

Rooseveltlaan 114-II-A
Entree, hal, toiletruimte, woonkamer met balkon op het noordwesten, open keuken voorzien van een kookeiland en diverse inbouwapparatuur, waaronder met inbouwapparatuur van Siemens, waaronder een afwasmachine, combi oven/magnetron, Quooker, koelkast, vriezer (3 lades) en een inductie kookplaat inclusief geďntegreerd afzuigsysteem, slaapkamer met frans balkon en een badkamer met een inloopdouche en wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
-ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
-Rooseveltlaan 114-116 wordt gesplitst in appartementsrechten. De eigendomsoverdracht zal plaatsvinden uiterlijk twee weken, nadat de splitsingsvergunning onherroepelijk is geworden en de erfpachtcanon is gesplitst;
-Prognose oplevering eind 2021;
-Projectnotaris Kasper notariaat;
-Alle kamers zijn voorzien van data- en kabelaansluiting;
-De maandelijkse bijdrage te voldoen aan de VvE zal tijdens de eerste vergadering door de eigenaren samen worden vastgesteld.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de Artist Impressions. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 400.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1930
Woonoppervlakte:
43 m²
Inhoud:
142 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
openbaar parkeren, parkeervergunningen
Periodiekebijdrage:
€ 75 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Rooseveltlaan 114A

Postcode: 1078NP

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Rooseveltlaan 114A AMSTERDAM, Amsterdam Zuid

naar Rooseveltlaan 114A AMSTERDAM, Amsterdam Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand