Roggeveenstraat 165 AMSTERDAM

Omschrijving

NIEUW! 2-kamer appartement van ca. 35 m2. De woning is gelegen op de eerste verdieping en is voorzien van dubbel glas. De erfpachtcanon is afgekocht t/m 31-12-2054, de aanvraag eeuwigdurende erfpacht met gunstige voorwaarden is gedaan in 2019.

OMGEVING
Het appartement is centraal gelegen in een charmant deel van de stad: de Zeeheldenbuurt! Op korte loopafstand van de Jordaan, Haarlemmerplein, Westerpark, Centraal Station, historische grachten en het stadscentrum. Gelegen tussen het Westelijke Eilanden (Prinseneiland), de zuidelijke IJ-oever, de populaire wijk Spaarndammer en de nieuwe Houthaven, heeft deze wijk het beste van alle werelden. Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram 3, bus 48). Neem de boot naar NDSM en bezoek de vlooienmarkt op zondagochtend of maak een wandeling door de intieme openbare tuinen van de Eilanden. Er zijn diverse gezellige café-restaurants in de buurt zoals het populaire Marius, Worst, BAK, Pikoteo en buurtcafé Mads. Kortom: een ideale ligging!

INDELING
Vanaf de autovrije straat toegang tot het gebouw. Middels het gemeenschappelijk trappenhuis, entree op de eerste verdieping. Hal, toegang tot de woonkamer en badkamer. De woonkamer is voorzien van een open keuken. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer Aan de achterzijde te bereiken. De badkamer is tevens voorzien van een toilet, douche en wasmachine aansluiting.

Op de bovenste verdieping is een ruime externe berging.

BIJZONDERHEDEN
- English text on our own website or on English fundapage.
- Erfpachtcanon afgekocht t/m 31-12-2054, de aanvraag eeuwigdurende erfpacht met gunstige voorwaarden is gedaan in 2019;
- Externe berging op de zolderverdieping;
- Actieve en financieel gezonde VVE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 51,-;
- Nen-2580 meetrapport aanwezig.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 230.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1883
Woonoppervlakte:
35 m²
Inhoud:
112 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse E
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Roggeveenstraat 165

Postcode: 1013PT

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Roggeveenstraat 165 AMSTERDAM

naar Roggeveenstraat 165 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand