Roerstraat 83 - III Amsterdam

Omschrijving

Ruime bovenwoning van ca. 84 m2 gelegen in het mooiste deel van de Roerstraat met vrij uitzicht over een plantsoen. Dankzij de grote ramen en de breedte van ruim 8 meter is de woning opvallend licht en praktisch ingedeeld. De woning moet intern gemoderniseerd worden, maar geeft u daarmee de kans om uw droomhuis te realiseren. Er zijn diverse indelingsmogelijkheden om hier een heerlijk thuis te maken. Op de zolderverdieping zijn nog twee bijbehorende bergingen van samen ca. 11 m2.

Dit uitdagende appartement ligt op de derde verdieping van een karakteristiek jaren '30 complex in hartje Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid. Om de hoek ligt de geliefde Maasstraat met tal van prettige winkels, speciaalzaken en horecazaken. Een ideale woonomgeving; een rustige wijk met scholen, kinderdagverblijven en speeltuinen op loopafstand, met toch de dynamiek van de stad om de hoek. In 5 minuten fietst u naar de Pijp, maar ook de Zuidas en Schiphol zijn snel bereikbaar. Ook sportliefhebbers zitten hier goed met het Beatrixpark, De Mirandabad en de Amstel op een paar minuten afstand. Er stoppen diverse trams en bussen om de hoek en treinstation RAI en de Noord-Zuidlijn liggen op een paar minuten lopen. Met de auto is zowel de A-10 als de A-2 snel bereikbaar en parkeren kan voor de deur. Er is momenteel zelfs geen wachtlijst voor een parkeervergunning!

INDELING
Entree, hal, royale doorzon woonkamer met originele ensuite met glas-in-lood. Aan de achterzijde openslaande deuren naar het balkon op het Zuiden. Vanuit de hal toegang tot de keuken. Slaapkamer aan achterzijde met vaste kast. Badkamer in het midden met ligbad en wastafel. Separaat toilet. Ruime slaapkamer aan de voorzijde. Tot slot is er nog een zolderkamer en berging op de vierde etage.

VvE
- De actieve VvE wordt professioneel beheerd door AdviPlan VvE Beheer.
- De servicekosten zijn 153,16 per maand.
- De VvE beschikt over een Meerjaren onderhoudsplan.

BIJZONDERHEDEN
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE.
- De woonoppervlakte bedraagt 83,5 m2 exclusief berging van 10,63 m2.
(er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig)
- De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15 april 2054.
- Prachtig vrij uitzicht over een park.
- Per direct beschikbaar.
- Koopakte bij een Amsterdamse notaris, volgens ringmodel.
- De ouderdomsclausule, Niet-bewoningsclausule en asbestclausule zijn van toepassing.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 450.000 k.k.

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1930
Woonoppervlakte:
84 m²
Inhoud:
282 m³
Totaal aantal kamers:
4
Parkeren:
parkeervergunningen, betaald parkeren, openbaar parkeren
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Roerstraat 83-III

Postcode: 1078LK

Plaats: Amsterdam

Kaart Roerstraat 83 - III Amsterdam

naar Roerstraat 83 - III Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand