Reggestraat 14III AMSTERDAM

Omschrijving

Op een prachtige locatie aan het IJselplein gelegen lichte 2-kamer woning (mogelijkheid tot het creëren van een tweede slaapkamer) van ca. 59 m2 met een balkon op het Westen. De woning heeft aan de voorzijde prachtig vrij uitzicht, een slaapkamer, een berging op de bovenste verdieping en ziet er net en verzorgd uit.

INDELING
De woning is gelegen op de derde verdieping en is toegankelijk via een gezamenlijk trappenhuis.
De lichte woonkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft een mooi uitzicht op het IJselplein. De woonkeuken is gelegen aan de achterzijde en geeft toegang tot het balkon. De keuken is voorzien van een 6 pits-gasfornuis, vaatwasser, koel-vries combinatie en 2 ovens. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van inbouwkasten. De badkamer heeft een toilet en douche. Op de zolderverdieping (vierde verdieping) is een berging aanwezig van ca. 14 m2. Hier zijn de wasmachine aansluiting en CV ketel gesitueerd. Tevens is er een aansluiting voor radiatoren aanwezig. Een berging met veel potentie.

OMGEVING
De woning is fantastisch gelegen, met vrij uitzicht over het plein. Voor de dagelijkse boodschappen zijn de Van Woustraat, de Rijnstraat en de Maasstraat in de directe nabijheid gelegen. In de Scheldestraat zijn diverse gezellige en uitstekende horecagelegenheden te vinden. Daarnaast is de levendige Pijp slechts enkele minuten verwijderd. Voor sportievelingen ligt de Amstel om de hoek, evenals het Beatrixpark en Sarphatipark. Ook de Zuidas is op fietsafstand. Openbaar vervoer vindt u voor de deur en de bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens goed. Binnen enkele minuten bereikt u de uitvalswegen A2 en A10.

BIJZONDERHEDEN
- De woonoppervlakte bedraagt 58,5 m2 exclusief balkon van 1,2 m2 en de berging van 13,6 m2. (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar).
- Gelegen op erfpachtgrond. De canon is afgekocht t/m 2063;
- Gehele woning voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- Moderne meterkast voorzien van voldoende groepen met aardlekbeveiliging;
- De verwarming en het warm water worden verzorgd middels een CV-combiketel Intergas (bouwjaar 2019);
- Actieve en vereniging van eigenaren. De maandelijkse servicekosten bedragen € 288,-;
- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 400.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1926
Woonoppervlakte:
59 m²
Inhoud:
190 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Reggestraat 14III

Postcode: 1078CZ

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Reggestraat 14III AMSTERDAM

naar Reggestraat 14III AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand