Radarweg 304 Amsterdam

Omschrijving

Alle voordelen van nieuwbouw, maar zonder wachttijd.

Radarweg 304 is een nieuw gebouwd appartement in Amsterdam Vertical (bouwnummer 111). Het appartement wordt in november/december 2022 opgeleverd.

Bezichtigingen ter plaatse zijn mogelijk. Bel met ons kantoor voor een persoonlijke rondleiding.

De beplanting langs de groene gevel is al geplant en zal de komende tijd het gebouw nog meer verfraaien.

Hierna kun je het appartement naar je eigen wensen afbouwen. Begin 2023 kun je al wonen in je eigen nieuwbouwappartement met parkeerplaats.

Bouwnummer 111 is gelegen op de hoek van de 6e en 7e etage, er is een woonetage met vide naar de 7e etage, waar de twee of drie slaapkamers zijn. De woonoppervlakte is 127m2, het terras is 10m2, de woonkamer is alleen al bijna 55m2 groot. De indrukwekkende raampartijen, de dubbele plafondhoogte ter plaatse van de vide zijn de smaakmakers van dit grote appartement.

Duurzaam en toekomstbestendig
Het appartement wordt afgebouwd inclusief alle installaties, zoals vloerverwarming en vloerkoeling door de gehele woning, ook is er triple glas. De woning is gasvrij en geheel toekomstbestendig.

De energie voor de woningen in Vertical wordt geleverd door een eigen bron voor aardwarmte. Met warmtepompen worden de woningen gekoeld of verwarmd. Een goedkope en duurzame vorm van energie.

Het appartement is uitgevoerd met luxe uitgevoerde sanitair en tegelwerk, fraaie Svedex binnendeuren en Heijmans SlimWonen huisbesturing. De architect heeft de indeling van de woonkamer en slaapkamers reeds ontworpen. Het appartement wordt opgeleverd met twee slaapkamers en een open ruimte (home office) op de bovenste etage, maar hier kan je als eigenaar ook een derde separate ruimte creren.

De keuken plaats je als koper zelf, zo ook de vloer- en wandafwerking. Op deze wijze kun je het appartement nog geheel eigen maken.

Amsterdam Vertical
Uiteraard wordt het complex voorzien van een lift en zijn er een parkeerkelder en fietsenstalling in de onderbouw.

Vertical gaat verder dan alleen wonen. Het complex biedt faciliteiten die jouw leven gemakkelijker en interessanter maken of waar je kunt ontstressen na een drukke werkdag. Met Shared Mobility, Shared Facilities en ruimte om je vrienden of nieuwe mensen te ontmoeten, zoals een gym, twee logeerkamers en een ruimte om je verjaardag te vieren op de Shared Living.

In Vertical heb je zelfs een tuin op hoogte met prachtig uitzicht. Het tuinlandschap trekt door in alle woonlagen.

Koopsom
Appartement 111 heeft een koopsom van 766.275,-- vrij op naam. De jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt 1.060,-- per jaar. De canon is fiscaal aftrekbaar, indien de woning je hoofdverblijf betreft. Voor een bedrag van 42.509,-- is de erfpacht eeuwigdurend af te kopen.

Een parkeerplaats is bij te kopen voor 40.000,-- inclusief eeuwigdurend afgekochte erfpacht. De prijs voor de parkeerplaats exclusief afgekochte erfpacht bedraagt 38.306,--, de jaarlijkse canon bedraagt dan 47,--.

Bezichtigingen ter plaatse zijn mogelijk. Bel met ons kantoor voor een persoonlijke rondleiding. We leiden je graag persoonlijk rond.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Overdracht

Aanvaarding
per datum

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Type woning
bovenwoning
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2022
In aanbouw
nee

Details

Voorzieningen
domotica, lift, zonnepanelen
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
127 m²
Inhoud
381 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Aantal etages
2
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
inloopdouche, ligbad, wastafel
Keuken type
inbouwapparatuur, open keuken, woonkeuken

Isolatie en verwarming

Isolatievormen
dakisolatie, driedubbel glas, hr glas, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd
Soort verwarming
aardwarmte, vloerverwarming geheel
Warmwater installatie
aardwarmte, centrale voorziening

Energielabel

Energielabel
A+++
Einddatum energielabel
2031-01-01

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Sloten K 4457
Eigendomssituatie
erfpacht

Buitenruimte

Tuintype(n)
zonneterras
Hoofdtuin type
zonneterras
Hoofdtuin oppervlakte
10 m²
Hoofdtuin achterom
nee
Ligging hoofdtuin
oost

Garage

Garagesoorten
parkeerkelder, parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Faciliteit
parkeergarage
Capaciteit parkeren
1

Schuur/berging

Aantal
1
Soort
inpandig

VVE informatie

Periodieke bijdrage
nee
Reservefonds
ja
Vergadering
ja
Onderhoudsverwachting
ja
Opstalverzekering
ja
Inschrijving KvK
ja

Adres

Straat: Radarweg 304

Postcode: 1043NV

Plaats: Amsterdam

Kaart Radarweg 304 Amsterdam

naar Radarweg 304 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand