Quellijnstraat 138II AMSTERDAM

Omschrijving

Woningdelers opgelet! Perfect gerenoveerd appartement met 2 ruime slaapkamers, gelegen in een rustige straat midden in de bruisende Pijp. Deze opvallend lichte woning is recent compleet gerenoveerd, waardoor een luxe en comfortabel appartement is gecreëerd. Zo beschikt de woning over een moderne keuken met inbouwapparatuur, een luxe badkamer, overal nieuwe ramen met dubbel glas en natuurlijk is alles strak gestuukt en geschilderd. De woning wordt gestoffeerd aangeboden.

INDELING 2e ETAGE
Hal met toegang tot alle vertrekken. Woonkamer met open keuken met inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, combi-oven, gaskookplaat, koelkast en vriezer. In het midden ligt de luxe badkamer met douche en wastafelmeubel. Er is een apart toilet met fontein. De wasmachine en droger kunnen netjes in een aparte berging worden geplaatst. Aan de achterzijde liggen er 2 ruime slaapkamers.

LOCATIE
De woning ligt midden in de bruisende Pijp, vlakbij de hotspots op het Gerard Douplein en het Sarphatipark. Hier woon je op steenworp afstand van leuke horecazaken, terrasjes en traiteurs. Je boodschappen doe je bij de Albert Heijn of op de Albert Cuypmarkt en ook het openbaar vervoer is hier ideaal. Er stoppen er verschillende trams en bussen om de hoek. Met de auto zijn zowel de A-10 als A-2 snel bereikbaar en er is momenteel geen wachttijd voor een parkeervergunning.

BIJZONDERHEDEN
- Huurperiode minimaal 12 maanden en daarna voor onbepaalde tijd.
- Waarborgsom ter hoogte van 2 maanden huur.
- Het appartement wordt gestoffeerd aangeboden.
- Volledig voorzien van nieuwe ramen met dubbel glas en een moderne cv-combi ketel.
- Huurprijs € 1650, - per maand, exclusief nutsvoorzieningen en internet.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 1.650 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1877
Woonoppervlakte:
50 m²
Inhoud:
158 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Quellijnstraat 138II

Postcode: 1073XM

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Quellijnstraat 138II AMSTERDAM

naar Quellijnstraat 138II AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand