Qualis Qualis

Qualis: een label met klasse. Slechts toegekend aan ruim 50 NVM-makelaars, die hun sporen verdiend hebben in de bemiddeling van woningen in het midden- en hogere marktsegment. Een selectie van makelaars met een uitstekende reputatie en een sterke marktpositie. De Qualis NVM-Makelaars maken gebruik van een gezamenlijke, actieve marketing bij de verkoopbemiddeling. Door deze krachtenbundeling maakt u als opdrachtgever gebruik van het netwerk van alle Qualis NVM-Makelaars. Het Qualis-label is exclusief toegekend. Makelaars die kwaliteit de ruimte geven die het verdient.

In de huidige woningmarkt is bij de verkoop van uw woning een doordachte verkoopstrategie vereist. Er is in het midden- en hogere segment meer nodig dan alleen een plaatsing op Funda om het maximale resultaat te kunnen realiseren. De doelgroep voor deze woningen heeft haar woonwensen vaak al op orde. Men zoekt niet naar een nieuwe woning, maar staat in veel gevallen open voor een volgende stap in de wooncarrière. Deze potentiële kopers volgen dan ook niet actief het woningaanbod op internet. Qualis NVM-Makelaars brengt uw woning daarom ook onder de aandacht van deze latente kopers. Een onmisbaar onderdeel van de verkoopstrategie! Door deze actieve benadering wordt uw woning ook op Funda door meer mensen bekeken!

Luxury Real Estate luxury Real Estate

Luxury Real Estate is een organisatie die wereldwijd met meer dan 3.800 zelfstandige kantoren in meer dan 200 landen het high-end onroerend goed bijeenbrengt op een gezamenlijke website (www.LuxuryRealEstate.com). Gestart in 1995, en inmiddels uitgegroeid tot de grootste organisatie ter wereld met de meeste panden van $ 1 miljoen (USD) of meer. Erkend en gewaardeerd, gelauwerd met vele prestigieuze prijzen uit de onroerendgoedindustrie, waaronder diverse prijzen voor beste website van o.a. The Wall Journal, Street REALTrends, National Association of Realtors en onderscheiden met ‘The International Property Awards’*, Inman News, New York Times, Forbes. Luxury Real Estate brengt het aanbod niet alleen via de gezamenlijke website onder de aandacht van de juiste doelgroep, maar er word ook actief via gedrukte print aandacht gevraagd op o.a. internationale luchthavens, nieuwskiosken en mailinglijsten van de CEO’s van internationale organisaties en bedrijven.

Via de onderstaande link kunt u ons nieuwste Qualis magazine doorbladeren en lezen.
Team Ramón Mossel Makelaardij o.g.