Prinsengracht 186C AMSTERDAM

Omschrijving

Prinsengracht 186-C is a light and airy upstairs maisonette with a stunning view of the Westerkerk and a sunny south-facing roof terrace. With its many large windows, uninterrupted view and spacious open layout, this attractive two-bedroom apartment measuring approximately 109 sq. m. could be your ideal home. Enjoy the view over the lovely Prinsengracht and Westertoren and the abundant natural light that streams in through the large, well-insulated windows. What’s more, this beautifully maintained urban apartment comes with a wealth of customized features, comfort and privacy. It is located a stone’s throw from all the amenities of the capital. It goes without saying that this is a freehold property. Call us to schedule a viewing and experience this unique home!

***

Prinsengracht 186-C is een licht dubbel bovenhuis met een schitterend uitzicht op de Westerkerk en een zonnig dakterras op het zuiden. Dit aantrekkelijke drie kamer appartement van circa 109m² biedt een geweldige woonbeleving, dankzij de vele grote ramen, het vrije uitzicht en de ruim opgezette open indeling. Zo is er een prachtig uitzicht op de Prinsengracht en Westertoren en komt dankzij de grote, goed geïsoleerde raampartijen het licht op prettige wijze binnen. Bovendien biedt dit uitstekend onderhouden stadsappartement vele maatwerk toepassingen, comfort en privacy. Mokum ligt letterlijk aan uw voeten. Uiteraard is er sprake van eigen grond. Bel ons voor een afspraak en stap in een unieke woonbeleving!

Wonen in dit dynamische deel van het historische centrum is wonen op loopafstand van alles wat Amsterdam bijzonder maakt. De Jordaan, De Dam, de grachtengordel, Negen Straatjes, leuke buurtkroegjes, fijne restaurants, hippe clubs en een breed scala aan winkels zijn slechts enkele voetstappen van de voordeur verwijderd.

Globale indeling:
Derde verdieping
Entree, hal met videofoon, toiletruimte met fonteintje, woonkamer met grote ramen en een uniek vrij uitzicht, open keuken voorzien van een fijn opgezette keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur , waaronder vriezer, koelkast, inductie kookplaat, afzuigkap, pyrolyse oven en een afwasmachine.

Vierde verdieping
Overloop met diverse maatwerk kledingkasten en een open trap naar de zolderverdieping, geheel betegelde badkamer met een ligbad, separate douche, duo wastafelmeubel en een tweede toilet, slaapkamer met maatwerkkasten en een werkruimte met een dubbel bureau.

Zolderverdieping
Overloop met toegang tot het dakterras voorzien van vlonders, elektra en een fraai uitzicht over de binnenstad in zuidelijke richting, slaap-/werkkamer en een wasruimte.

Bijzonderheden:
-FULL ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
-Eigen grond;
-De servicekosten zijn euro 162,-- per maand;
-Actieve VvE;
-Meerjarenonderhoudsplan aanwezig;
-Houten draai-/kiepkozijnen met dubbel glas (HR);
-ATAG HR cv-combiketel bouwjaar 2014;
-Mechanische ventilatie aanwezig;
-Elektrische installatie met 6 groepen, aardlekschakelaar en hoofdschakelaar;
-Elke verdieping is voorzien van een LAN-aansluiting;
-Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 800.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1932
Woonoppervlakte:
109 m²
Inhoud:
362 m³
Totaal aantal kamers:
3
Periodiekebijdrage:
€ 162 p/m
Energielabel:
Klasse F
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Prinsengracht 186C

Postcode: 1016HC

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Prinsengracht 186C AMSTERDAM

naar Prinsengracht 186C AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand