President Kennedyplantsoen 51 AMSTERDAM

Omschrijving

Prachtig gestoffeerd appartement van 72m˛ met een groot balkon van 11m˛ op het zuiden. President Kennedyplantsoen 51 ligt op de tweede verdieping van het appartementencomplex JFK Smart Lofts. Deze aantrekkelijke twee kamerwoning is compleet gestoffeerd en ook voorzien van nieuwe sanitaire voorzieningen en een hoek opgestelde keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur. Op de begane grond is een bijbehorende berging. Optioneel is een parkeerplaats te huur in de afgesloten parkeergarage. De garage is ook geschikt om elektrische auto's op te kunnen laden. Op het dak van het gebouw is een gemeenschappelijk terras met een fraai uitzicht op de omgeving. JFK is een bijzonder en markant gebouw. Het wekt met zonnepanelen haar eigen duurzame energie op en het atrium is het imposante centrale hart. Wonen in JFK Smart Lofts is een unieke woonbeleving in De Rivierenbuurt met alle voorzieningen binnen handbereik.

De transformatie van het voormalige stadsdeelkantoor ZuiderAmstel is bijzonder geslaagd en is perfect gelegen ten opzichte van winkels, horeca, diverse speciaalzaken, scholen, dagopvang, medische voorzieningen en sportfaciliteiten. Openbaar vervoer (bus, trein en tram (NS-station RAI/Zuid WTC en Amstel)) is eveneens op korte afstand evenals de binnenstad, Congrescentrum RAI, De Zuidas en het Beatrixpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is ook uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10).

Bijzonderheden:
-Oplevering per september 2020;
-Huurperiode minimaal 12 maanden en vervolgens voor onbepaalde tijd;
-Huurprijs € 1.600,-- per maand exclusief nutsvoorzieningen, internet en gebruikersbelastingen;
-Voorschot servicekosten € 100,-- per maand;
-Voorschot stookkosten € 75,-- per maand;
-Parkeerplaats (optioneel) € 180,-- per maand;

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 1.550 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2016
Woonoppervlakte:
72 m²
Inhoud:
235 m³
Totaal aantal kamers:
2
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Periodiekebijdrage:
€ 100 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: President Kennedyplantsoen 51

Postcode: 1079SK

Plaats: AMSTERDAM

Kaart President Kennedyplantsoen 51 AMSTERDAM

naar President Kennedyplantsoen 51 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand