President Kennedyplantsoen 23 Amsterdam Zuideramstel

Omschrijving

Licht en modern 2-kamerappartement van 72m˛ met lift en een groot balkon van 11m˛ op het zuiden, gelegen in een fraai nieuwbouw complex (JFK Smart Lofts, bouwjaar 2016). Het betreft een aantrekkelijk en compleet gestoffeerd appartement met een riante woonkamer, moderne badkamer en luxe hoekkeuken met diverse inbouwapparatuur. Op de begane grond is er nog een eigen berging. Bovendien is er een groot gemeenschappelijk dakterras met prachtig uitzicht over de omgeving.

Het appartement is gelegen in het voormalige stadsdeelkantoor ZuiderAmstel; een geslaagde transformatie naar een bijzonder markant woongebouw. Het wekt met zonnepanelen haar eigen duurzame energie op en het atrium is het imposante centrale hart. Wonen in JFK Smart Lofts is een unieke woonbeleving in De Rivierenbuurt met alle voorzieningen binnen handbereik. Het complex is perfect gelegen ten opzichte van winkels, horeca, diverse speciaalzaken, scholen en sportfaciliteiten. Openbaar vervoer (bus, tram, metro en treinstations NS-stations RAI, Zuid/WTC en Amstel)) is eveneens op korte afstand, net al de binnenstad, Zuidas en De Pijp. De bereikbaarheid met eigen vervoer is ook uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A-2 en A-10).

Bijzonderheden:
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
- Oplevering per direct mogelijk;
- Huurperiode minimaal 12 maanden en vervolgens voor onbepaalde tijd;
- Huurprijs € 1.600,-- per maand exclusief nutsvoorzieningen, internet en gebruikersbelastingen;
- Voorschot servicekosten € 100,-- per maand;
- Voorschot stookkosten € 100,-- per maand;
- Deze woning wordt aangeboden door een MVA gecertificeerd makelaar.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 1.600 per maand

Soort object:
Appartement met lift en garage
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2016
Woonoppervlakte:
72 m²
Inhoud:
235 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
openbaar parkeren, parkeervergunningen
Periodiekebijdrage:
€ 100 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: President Kennedyplantsoen 23

Postcode: 1079SK

Plaats: Amsterdam

Kaart President Kennedyplantsoen 23 Amsterdam Zuideramstel

naar President Kennedyplantsoen 23 Amsterdam Zuideramstel
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand