President Kennedylaan 222hs AMSTERDAM

Omschrijving

WEGENS DE GROTE BELANGSTELLING KAN ER HELAAS NIET MEER BEZICHTIGD WORDEN!

Op een absolute toplocatie in de Rivierenbuurt ligt op de begane grond deze nette afgewerkte en in 2017 luxe en sfeervol gerenoveerde driekamerwoning van in totaal 80m2. Daar komt bij dat er een heerlijke, ruime tuin is én de erfpacht is afgekocht tot en met 2063. Kortom een ideale woning voor samenwoners, jonge gezinnen en mensen die werken op de Zuidas of in de regio Amsterdam.

Indeling
Entree op de begane grond. Ruime hal met ruimte voor de garderobe en toegang tot alle vertrekken. Vanuit de hal met los toilet toegang tot de lichte doorzon woonkamer met houtkachel. Vanuit de woonkamer en keuken is er toegang tot de tuin. De tuin is zo'n 30m2 groot en gelegen op het Noord-Westen. De moderne en nieuwe open woonkeuken met bar is voorzien van de nodige inbouwapparatuur zoals een quooker, koelkast, vriezer, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat met afzuigkap en oven. De eerste slaapkamer is aan de achterzijde gelegen. Tevens zijn er vanuit hier twee openslaande deuren naar de tuin. De tweede ruime slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. De moderne en tevens nieuwe badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Door de gehele woning licht een prachtige houten vloer. Al met al een goed onderhouden en uitstekend ingedeelde woning op een prachtige locatie!

Omgeving
Met de Maasstraat en Scheldestraat om de hoek zijn leuke restaurants, cafés en delicatessezaken binnen handbereik. Daarnaast liggen het Amstel-, Martin Luther King- en Beatrixpark op loopafstand en zijn daarmee jaarlijkse festiviteiten zoals De Parade, Taste of Amsterdam en Pure Markt gemakkelijk te bezoeken. De woning ligt in een kindvriendelijke buurt met op loopafstand verschillende crèches en basisscholen. Kortom; dit appartement ligt in het kloppend hart van de zo geliefde Rivierenbuurt.
Door de gunstige ligging van dit appartement ben je vanaf het nabijgelegen metrostation Europaplein binnen 6 minuten met de Noord/Zuidlijn op Amsterdam Centraal. Zowel treinstations RAI, Zuid als Amstel liggen op slechts 10 minuten fietsafstand. Mocht je met de auto weg willen dan ben je binnen enkele minuten op Ring en in 20 minuten bij Schiphol. Bovendien kun je voor dit appartement op straat parkeren hetgeen uniek is in Amsterdam.

Bijzonderheden:
- De gebruikersoppervlakte bedraagt volgens NEN 2580 meting 80 m2;
- Gelegen op erfpachtgrond, afgekocht tot en met 31-05-2063, de aanvraag onder de gunstige voorwaarden is gedaan;
- Actieve en gezonde VVE, het beheer wordt gedaan door VVE beheer Amsterdam. De maandelijkse servicekosten bedragen € 131,-;
- Volledig opgeknapt in 2017;
- Mooie groene stadstuin met schuur;
- Volledig voorzien van dubbel glas;
- Oplevering kan snel

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 595.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1934
Woonoppervlakte:
80 m²
Inhoud:
282 m³
Totaal aantal kamers:
3
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: President Kennedylaan 222hs

Postcode: 1079NS

Plaats: AMSTERDAM

Kaart President Kennedylaan 222hs AMSTERDAM

naar President Kennedylaan 222hs AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand