Pontsteiger 155 AMSTERDAM

Omschrijving

De ware hotelbeleving.

Zeer exclusief huurappartement van circa 150˛ met een royaal balkon op de 24e etage van Pontsteiger. Het luxe afgebouwde appartement wordt gestoffeerd aangeboden inclusief twee parkeerplaatsen, twee fietsstallingsplaatsen en een berging. De woning heeft twee slaapkamers en twee badkamers.

Wonen in Pontsteiger, met name op hoogte, is een on-Nederlandse ervaring. De beleving en uitstraling van het gebouw, de vergezichten, de afwerking van de algemene ruimten en de huismeester.
De 24e etage is wolkenkrabber-niveau voor Amsterdamse begrippen, het uitzicht over de stad, over het IJ en tot ver buiten de stad is fenomenaal. Als de lichten van de stad aangaan, wordt het zelfs nog mooier. De stad ligt aan je voeten.

Alle voorzieningen zijn in de directe omgeving aanwezig. De Spaarndammerbuurt voor dagelijkse boodschappen en goede horeca, maar ook het Centrum, Jordaan en de grachtengordel zijn op loopafstand. De Ring A-10 en Schiphol zijn goed te bereiken met openbaar vervoer op eigen auto.

Bewoners beschikken over een individuele keycard voor de lift, waarmee tevens de parkeergarage en de berging in de onderbouw direct toegankelijk zijn.

Het appartement is luxe afgewerkt in een lichte en intieme kleurstelling. De woning is voorzien van een luxe keuken met kookeiland en alle apparatuur inclusief een wijnkoelkast, twee slaapkamers met ingebouwde garderobe(kasten) en met elk een luxe badkamer.

Bijzonderheden:
- Huurprijs € 3.900,-- per maand inclusief stoffering, exclusief energie en water;
- Twee slaapkamers, twee badkamers;
- Balkon 15 m2;
- Inclusief twee parkeerplaatsen, twee stallingsplaatsen voor fietsen en een privé berging;
- Direct beschikbaar, huurperiode in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 3.900 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2018
Woonoppervlakte:
150 m²
Inhoud:
540 m³
Totaal aantal kamers:
3
Garage:
Aanwezig
Energielabel:
Klasse A+
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Pontsteiger 155

Postcode: 1014ZP

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Pontsteiger 155 AMSTERDAM

naar Pontsteiger 155 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand