Pieter Langendijkstraat 46I AMSTERDAM

Omschrijving

NIEUW! Namens onze opdrachtgever verhuren wij deze prachtige lichte woning van ca. 56m2 met 2 slaapkamers gelegen op de 1e etage aan de Pieter Langedijkstraat midden in het bruisende Oud West.

Indeling
Middels het gemeenschappelijk trappenhuis komt u de woning binnen op de eerste verdieping. Vanuit de hal is er toegang tot de lichte, ruime doorzon woonkamer met hoge plafonds, de open keuken en maar liefst twee balkons aan de voor- en achterzijde. De balkons zijn gelegen op het westen en oosten. Het grote balkon beschikt tevens over bergruimte.
De moderne open keuken is voorzien van: een vijf-pits gasfornuis, vaatwasser, combi oven magnetron, koelkast, vriezer en een recirculatie afzuig kap.
De woning beschikt over twee slaapkamers en een aparte badkamer met inloop douche, wastafel, toilet radiator en vloerverwarming. Vanuit de tweede slaapkamer is er een bergkast met wasmachine aansluiting.
Door de gehele woning ligt een houten vloer, beschikt over gedeeltelijk dubbelglas en een aparte kastruimte voor de wasmachine.

Omgeving
De woning ligt midden in het bruisende Amsterdam Oud West. Op steenworp afstand van het Vondelpark voor een fijne wandeling of een rondje joggen. Alles voor de dagelijkse boodschappen binnen handbereik, want de woning ligt vlakbij de Jan Pieter Heijestraat, de Kinkerstraat, de Overtoom en de Ten Kate Markt. Oud West is een fijne buurt voor jong en oud met een groot aanbod aan leuke horeca, koffiezaakjes, boetiekjes en sport gelegenheden. Uitstekend bereikbaar en een goede uitvalsbasis met de auto vanaf de Ring A-10 met bus- en tramverbinding vlakbij.

Algemeen
- Niet geschikt voor woningdelers en/of studenten;
- Huurprijs : € 1750,- per maand;
- Waarborgsom : 2 maanden;
- De huur wordt geïndexeerd en is exclusief nutsvoorzieningen en internet;
- Beschikbaar: in overleg, voorkeur 1 november 2021;
- Het huurcontract gaat zo spoedig mogelijk in na de bezichtiging. Het huurcontract wordt aangegaan voor minimaal 12 maanden. Tussentijds de huur opzeggen is niet mogelijk. Hierna geldt een opzegtermijn van één maand;
- De woning wordt gemeubileerd opgeleverd.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 1.750 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1910
Woonoppervlakte:
56 m²
Inhoud:
203 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Pieter Langendijkstraat 46I

Postcode: 1054ZC

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Pieter Langendijkstraat 46I AMSTERDAM

naar Pieter Langendijkstraat 46I AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand