Passeerdersstraat 20C AMSTERDAM

Omschrijving

Midden in de Jordaan in een modern complex, bieden wij een appartement aan met twee grote gelijkwaardige slaapkamers op de derde (tevens bovenste) etage. Dit is een zeer licht appartement met een zonnig balkon, een privé berging, gemeenschappelijke fietsenstalling en een algemene binnentuin. Deze binnentuin biedt een oase van rust, midden in de hoofdstad.

Dit complex is gebouwd op de oude locatie van een limonadefabriek, dit is terug te zien in de gevel van het gebouw.

Dit appartement van 60 m˛ (bruto vloeroppervlakte 73m2) is gelegen op eigen grond. De opvallend grote raampartijen zorgen voor een uitzonderlijke lichtinval. Het balkon is op het zonnige zuiden gelegen.

Locatie
De Passeerdersstraat is een rustige, autoluwe zijstraat van de Prinsengracht, in het zuidelijke deel van de populaire Jordaan. Op deze centrale locatie is werkelijk alles binnen handbereik wat Amsterdam tot Amsterdam maakt. Op nog geen 5 minuten lopen tref je de gezellige Elandsgracht met veel goede restaurants, fijne cafés en winkels. Voor de dagelijkse boodschappen is hier de Albert Heijn, de Ekoplaza en een flink aantal ambachtelijke buurtwinkels te vinden.

In de directe omgeving vind je het Leidseplein, de charmante 9-straatjes met vele winkeltjes en bijzondere horeca, het Vondelpark, diverse musea, hippe clubs, podia en theaters, zoals de Melkweg, Paradiso, de Stadsschouwburg en het De La Mar theater.

Het appartement is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (tram/bus). Via de Marnixstraat is er een goede en snelle verbinding naar onder andere het centraal station en Schiphol.

Indeling:
Ruime entree aan de Passeerdersstraat bellentableau, intercom en brievenbussen. Via het trappenhuis bereik je de derde en tevens bovenste etage. Entree, hal met toegang tot alle ruimtes.

Direct valt op hoe licht dit appartement is door de grote ramen. De woonkamer heeft een open keuken en toegang tot het balkon.

Deze moderne keuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur, in 2020 zijn de vaatwasser en koelkast vernieuwd.

De twee grote slaapkamers, wederom met grote raampartijen, zijn van fors formaat:
- slaapkamer 1 is 2,90 x 5,11 meter
- slaapkamer 2 is 2,88 x 4,06 meter

Slaapkamer 2 heeft aanvullend een inloopkast van circa 1 m2.

In het midden van het appartement bevinden zich de badkamer (met douche, wastafel en wasmachine) en het aparte toilet met fontein.

Het appartement is voorzien van net afgewerkte wanden en vloer.

De privé berging op de begane grond is met een oppervlakte van 6 m2 ruim. Voor de fietsen is een algemene fietsenstalling.

Bijzonderheden:
- Modern complex midden in de Jordaan;
- Heerlijk rustig gelegen;
- Volledig voorzien van dubbel glas (op 5 kleine klapramen na);
- Woonoppervlakte 60 m2 (bruto vloeroppervlakte 73m2);
- Balkon, privé berging (6 m2), algemene fietsenstalling en gemeenschappelijke binnentuin;
- Twee gelijkwaardige slaapkamers van circa 3 x 4 meter;
- Gezonde en actieve VvE met 16 appartementen;
- Gedegen onderhoudsplan en goede reserve;
- Schilderwerk achterzijde uitgevoerd in 2018, voorzijde wordt in 2021 uitgevoerd;
- Servicekosten € 185,-- per maand;
- Centraal verwarmingssysteem met twee HR gasgestookte ketels uit 2019;
- Voorschot verwarming € 70,83 per maand;
- Gelegen op eigen grond.

Maak snel een afspraak met ons kantoor voor een kijkafspraak. We leiden je graag 1 op 1 rond.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 500.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1981
Woonoppervlakte:
60 m²
Inhoud:
185 m³
Totaal aantal kamers:
3
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Passeerdersstraat 20C

Postcode: 1016XC

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Passeerdersstraat 20C AMSTERDAM

naar Passeerdersstraat 20C AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand