Paramaribostraat 66-I&III AMSTERDAM

Omschrijving

Een karakteristiek appartement in een fraai pand uit 1930, uitgevoerd in de Amsterdamse Schoolstijl.

Het appartement heeft een eigen entree vanuit het portiek op de eerste etage en is verdeeld over de 1e en 3e etage, die uiteraard via een eigen interne trap bereikbaar is.

Een fijn, groot woonhuis met eigen entree in een heerlijke, rustige woonbuurt. Verkopers hebben niet voor niets 29 jaar gewoond in dit prettige appartement.
Het prachtige pand is begrijpelijk als Gemeentelijk Monument aangewezen. Het appartement is gelegen op eigen grond.

Locatie
Wat een heerlijke plek!

De woning is gelegen in een fijne en veilige Amsterdamse woonbuurt tussen het Vondelpark en het Rembrandtpark. Je fiets of loopt in korte tijd naar alle belangrijke voorzieningen, die bij Amsterdam horen. Zo zijn er de Foodhallen in Oud-West, de Overtoom, Kinkerstraat en de J.P. Heijestraat, maar ook de Postjesweg en Baarsjesweg om de hoek voor de dagelijkse boodschappen.

In de buurt zijn ook meer dan voldoende leuke eettentjes, koffiebarretjes en gezellige speelpleintjes.

Bereikbaarheid
De woning is zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanuit dit deel van de buurt heb je snelle aansluiting met de A10. Bus- en tramhaltes (en zo trein- en metrostations) zijn op korte afstand van het huis gelegen.

Voor een parkeervergunning geldt een wachttijd van 4 maanden, volgens de website van de gemeente (laatste info van amsterdam.nl).

Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaren beslaat de Paramaribostraat 40-72 (even), Nepveustraat 53-61 (oneven) en wordt professioneel beheerd door ‘Iris Beheer’. Jaarlijks wordt vergaderd en er is een Meerjarenonderhoudsplan en een Huishoudelijk Reglement. Het complex is in 1977 gesplitst in appartementsrechten.

Algemeen
Dit gedeelte van de straat is een heerlijk rustig straatje met brede trottoirs en met een echt dorpsgevoel, waar je nog echt contact kunt hebben met de buurt.

De woning is prettig licht door de vele ramen en efficiënt ingedeeld. Door de twee etages, heb je een echt ‘huisgevoel’.

De woning is zo afgewerkt, dat je er direct kunt wonen, maar je kunt de woning ook naar eigen wens moderniseren.

Indeling
Eigen voordeur en entree op de 1e etage vanuit de portiek, hal met meterkast, toilet en garderoberuimte. De eerste verdieping heeft een heerlijke doorzon-woonkamer (van 10 x 3,5 m), met de gesloten keuken (2,93 x 3,23 m) aan de achterzijde en een slaap-/werkkamer (2,5 x 2,86 m) aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer en de keuken is het balkon aan de achterzijde bereikbaar.

Vanuit de hal in het appartement leidt de interne trap naar de 3e etage. Hier bevinden zich nog twee slaapkamers ( van 3,53 x 3,26 m en 3,13 x 2,91 m), de badkamer met douche, wastafel en toilet en de was/bergruimte met cv-ketel.

Kortom: een schitterend groot appartement met veel mogelijkheden.

Bijzonderheden:
- Eigen entree, verdeeld over twee etages, drie slaapkamers;
- Woonoppervlakte 96,8 m2 (bruto 112,4) volgens NEN;
- Gelegen op eigen grond;
- Karakteristiek pand uit 1930, Gemeentelijk Monument;
- Intergas HRE cv-ketel uit 2015 (laatst onderhouden sept. 2020);
- Goed georganiseerde, professioneel beheerde VvE met ca. 30 leden;
- Servicekosten € 153,-- per maand;
- Er is een MJOP, Huishoudelijk Reglement en reserve;
- Oplevering in overleg.

Maak snel een afspraak met ons kantoor. We leiden je graag rond.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 600.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1930
Woonoppervlakte:
97 m²
Inhoud:
340 m³
Totaal aantal kamers:
4
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Paramaribostraat 66-I&III

Postcode: 1058VM

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Paramaribostraat 66-I&III AMSTERDAM

naar Paramaribostraat 66-I&III AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand