Papehof 33 Abcoude

Omschrijving

Unieke kans!

Fraaie 2-onder-1 kapwoning met een woonoppervlak van 185 m2 en een ruim perceel van maar liefst 417m2. De woning beschikt over een voor- en achtertuin (achtertuin op het zuiden), een ruime oprit met plaats voor 4 auto’s, een dubbele garage, maar liefst zes slaapkamers en een handige vliering met veel opbergruimte.

Aan de achterzijde is de woning gelegen aan een kinderspeelplaats.

De ideale gezinswoning op slechts 12 autominuten van Amsterdam met alle voordelen van het gezellige dorp Abcoude.
Via de voortuin entree tot de woning. Ruime hal met meterkast, garderobe, toilet met fontein. Entree naar de ruime woonkamer met de keuken gelegen aan de achterzijde. De lichte woonkamer van ca 45m2 met zijraam heeft een schuifdeur naar de achtertuin. Tevens is vanuit de keuken ook de achtertuin bereikbaar.

1e verdieping:
Ruime overloop, drie riante slaapkamers. De badkamer beschikt over een ligbad, twee wastafels, separate douche, bidet en een toilet.

2e verdieping: Overloop met toegang tot drie slaapkamers (ca 17m2, 11,3 m2 en 5,5 m2). Op deze verdieping bevindt zich ook de technische ruimte met de wasmachine- en droger-aansluiting, de cv ketel.

Vliering: boven de zolder bevinden zich nog een vliering voor extra opbergruimte, die toegankelijk is gemaakt met een vlizotrap.

De ligging van deze ruime en zeer comfortabele gezinswoning is ideaal te noemen.

De gezellige dorpskern van Abcoude , sportverenigingen, golfbaan, basisscholen, kinderopvang, medische voorzieningen (AMC), NS-station en recreatiemogelijkheden liggen op loop- respectievelijk fietsafstand. Bovendien ligt Abcoude, zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer zeer gunstig ten opzichte van Amsterdam, Schiphol, Utrecht en 't Gooi.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1976;
- Woning met maar liefst zes slaapkamers;
- Conform NEN-2580 meetrapport bedraagt het woonoppervlak 185 m2 en de garage 29 m2;
- Vanwege het grote perceel oppervlak ideaal om uit te bouwen en uw eigen stijl aan de woning te geven;
- Oplevering in overleg

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.Eigenschappen

Vraagprijs € 729.000 k.k.

Soort object:
Helft van dubbel woonhuis
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1974
Woonoppervlakte:
185 m²
Perceeloppervlakte:
417 m²
Inhoud:
640 m³
Totaal aantal kamers:
7
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
op eigen terrein, openbaar parkeren
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Papehof 33

Postcode: 1391BE

Plaats: Abcoude

Kaart Papehof 33 Abcoude

naar Papehof 33 Abcoude
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand